FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Încă un membru din „Generația de Aur” se ia de cei din Federație: „Cu oameni mici e greu să faci lucruri mari”

Răzvan Burleanu, Mirel Rădoi și Mihai Stoichiță
Răzvan Burleanu, Mirel Rădoi și Mihai Stoichiță

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 noiembrie 2021 23:03 / Actualizat duminica, 14 noiembrie 2021 23:45

După ce Gică Popescu a criticat dur oficialii FRF în urma ratării calificării României la barajul pentru Monidal, Ionuț Lupescu, fost internațional, a atacat și el administrația condusă de Răzvan Burleanu.

Contracandidat al lui Burleanu la șefia Federației în 2018, Lupescu nu i-a menajat deloc pe conducătorii de la FRF pentru deciziile pe care le-au luat în ultimii ani la echipa națională.

Liechtenstein - România 0-2 » Victorie amară la Vaduz. „Tricolorii” încheie campania de calificare pe locul 3 și ratează barajul
LIECHTENSTEIN - ROMÂNIA
Liechtenstein - România 0-2 » Victorie amară la Vaduz. „Tricolorii” încheie campania de calificare pe locul 3 și ratează barajul

„Analiza e simplă. Dacă te uitiţi din 2014, de când e noua conducere, ne-am calificat la EURO, în Insulele Feroe, de pe locul trei, iar acolo am avut două meciuri proaste. De atunci, tot mergem în jos. La naţională au fost trei, patru selecţioneri care n-au reuşit să te califice. Conducerea a rămas la fel. Ce demonstrează asta? 

Nu se pricep la partea tehnică, administrativă, nu am văzut nimic pentru a dezvolta fotbalul românesc. Atunci, ce pretenţii să am de la echipa naţională? Astea sunt criteriile. Un selecţioner e diferit de un antrenor de club. Nu antrenezi ca selecţioner. Ai nevoie de un om cu experienţă, care să cunoască fenomenul. 

Cu oameni mici e greu să faci lucruri mari. În fotbalul românesc s-au implicat politicul şi serviciile şi e greu şi cât timp sunt implicaţi nu se vor face mari lucruri. Nu, nu mă refer la Rădoi, ci în general, la conducerea federaţiei. Rădoi e tânăr, dar ca să pui un antrenor cu 20 de meciuri în total... Eu nu mai înţeleg cum ajungi selecţioner, atunci. 

Să aducă alt politician acolo, să pună alte servicii, iar cel care va veni să aibă alt consilier şi să facă o treabă mai bună”, a declarat Ionuț Lupescu potrivit Telekom Sport.

Ionuț Lupescu: „Îmi pare rău pentru băieţi, că n-au putut să dea mai mult pentru un baraj”

Florin Răducioiu, verdict clar după un nou Mondial ratat: „Macedonia e o echipă mult mai puternică”
LIECHTENSTEIN - ROMÂNIA
Florin Răducioiu, verdict clar după un nou Mondial ratat: „Macedonia e o echipă mult mai puternică”

„Kaiserul” a vorbit și despre ratarea barajului pentru Mondial și dezvăluie că nu avea mari speranțe într-o posibilă calificare.

„Fiecare care a jucat pentru naţională nu are cum să nu sufere pentru ea. Îmi pare rău pentru băieţi, că n-au putut să dea mai mult pentru un baraj. Nu ai cum să fii împotriva naţionalei. Eşti amărât, trist, dar nici nu am aşteptări, pentru că lucrurile nu au mers bine în fotbalul românesc. Direcţia a fost greşit, nu aveam mari speranţe”, a mai spus Lupescu.

VIDEO Mirel Rădoi explică problema mentalității din fotbalul românesc: „Am fost învățați să facem lucruri de frică!”

Citește alte știri despre echipa națională:

Marica nu-l menajează pe Rădoi » Un nou episod în „războiul” celor doi: „E cel mai privilegiat antrenor din istoria României! El îi judecă pe alții?!”

Gică Hagi, cerut selecționer după ce Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea: „Au curaj cei din FRF?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
135479786808884
Leonard Crassas  •  15 Noiembrie 2021, 20:13

Cum este condusa tara asa este condus si fotbalul romanesc. Au pus mana pe putere toti neavizatii si incompetentii cu bani , alesi de poporul nostru fanatic religios

costeltudor
costeltudor  •  15 Noiembrie 2021, 18:36

Bai Năzdrăvanule , tu vorbești de oameni mici ? Bai tu care ești ZERO pe linie ? CIOCUL MIC !!! Ce ai realizat tu pana in prezent ? NIMIC !

257895086146349
Lucian Stoicescu  •  15 Noiembrie 2021, 14:27

Oare cite calificari mai trebuiesc ratate ca incompetenti din federatie sa plece sa afle si Burleanu si Stoichita caci dupa ratarea obiectivului trebuie sa pleci si sa ia cu ei toti incompetentii si trintorii de acolo si ar trebui ca sa vina oameni care au experienta in fotbal nu niste neica nimeni in fotbal ,oare nu este suficient de la ultima calificare sa -si ceara scuze si cu asta basta si sa-mi spuna cineva oare ce au facut bun acesti oameni din federatie de au tupeul sa mai apara in fata oamenilor si cu veselie sa mai apare si pe la tv si sa spuna ca asta e valoarea noastra. PS Apropo sa -i ia cu ei si pe cei din colegiul centra al arbitrilor caci sunt de aceeasi valoare cu ei si dau loc la certuri si nonvaloare.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează