FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Lupescu răspunde acid dezvăluirilor făcute de Burleanu: "E o procedură politică, adică de unde vine! E școala pe care a făcut-o"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 martie 2018 20:19

Ionuț Lupescu, candidat la șefia FRF, a vorbit despre atacurile lui Răzvan Burleanu, publicate pe blogul acestuia. Nu înțelege de ce actualul președinte al FRF a venit cu aceste dezvăluiri, acum, la 4 ani distanță de când a preluat conducerea FRF. 

"Această campanie pe care o duce Burleanu e făcută pentru a acoperi lipsa de rezultate și pentru a denigra imaginea mea. E o procedură politică, adică domeniul de unde vine și ce a învățat la școala pe care a terminat-o. Așa înțelege el că trebuie să facă o campanie pentru fotbal.

Eu îmi aduc aminte că atunci când venea la UEFA mă căuta în birou și spunea că trebuie să profităm de experiența mea de la UEFA. I-am făcut o relație mai apropiată cu Platini, atunci nu mai eram infractor?

Duplicitatea lui mă pune pe gânduri. Eu puteam ajuta mult fotbalul românesc în poziția pe care o ocupam. Dar nu mi s-a cerut niciodată ajutorul. Nici Mircea Sandu nu mi l-a cerut. Din păcate, Burleanu folosea relațiile pe care i le-am făcut pentru el, personal, nu pentru fotbalul românesc.

Când voi ajunge la FRF voi face un audit, totul va fi transparent. La fel și salariul meu, va fi la vedere. Nu m-am întors pentru bani. Referitor la episoadele pe care le tot publică, am fost atât de naiv să tipăresc acele bilete și programe de meci la cele mai mici prețuri. Imoral este dacă faci profit.

Dar la ora aia nu exista o variantă mai ieftină pe piață. Firma a ieșit cu 100.000 de euro pagubă. Iar asta nu cred că este imoral. A plătit din banii FRF oameni la ANAF ca să poată pună mana pe toate documentele firmelor. De ce nu a făcut-o acum 4 ani? Dacă aș fi făcut profit cu siguranță ar fi fost o problemă.

Treaba cu ceasurile e normală. Noi atunci jucam cu Olanda, Franța, Italia, se făceau cadouri. Așa se proceda. Nu puteam să mă duc cu un fanion și cu un pix. Toți veneau cu astfel de cadouri. Altfel trebuie să discuți aceste lucruri", a zis Ionuț Lupescu la TV Telekom Sport.

"Eu sunt super pesimist. Colegii mei sunt mai optimiști. Eu cred că 70% dintre oameni sunt cu mine. Ei zic mai mult. Vom vedea" Ionuț Lupescu 

"Burleanu vrea să îmi facă plângere penală cum i-a făcut și lui Sandu. Dacă rămâneam la UEFA nu mai făcea nimic, totul era frumos. Nici măcar nu are curaj să mi-o facă el, pune Comitetul Executiv să voteze așa ceva" Lupescu, candidat la FRF

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (7)
papuravoda
papuravoda  •  20 Martie 2018, 11:35

Cica e scoala pe care a facut-o... Prostii... Asa se practica peste tot, se cauta mai intai lucrurile necurate. Deosebirea ca unii stiu sa se retraga la timp... Eu zic ca daca n-o faci vei avea soarta lui Gica Popescu.

983732924972315
Soos Vilmos  •  20 Martie 2018, 11:35

Lupescu vorbeste de funie in casa spinzuratului, ca doar el este singura " ***" dela echipa militiei numita dinamo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

485809194904413
Costel Tudor  •  20 Martie 2018, 10:17

Bai lupescule , comparativ cu tine , Burleanu cel putin are o Scoala si se vede ! Tu ???

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close