FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

Mircea Sandu, scos din sărite de Edi Iordănescu: „A dat o declarație revoltătoare! De ce ai venit aici?”

Edi Iordănescu / FOTO: Imago +31   FOTO
Edi Iordănescu / FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 iunie 2022 22:18 / Actualizat vineri, 17 iunie 2022 22:32

Mircea Sandu (69 de ani), fostul președintele al Federației Române de Fotbal, s-a declarat revoltat de o declarație a selecționerului Edi Iordănescu (43 de ani). 

Imediat după primul eșec într-un meci oficial, 0-2 în Muntenegru, Edi Iordănescu spunea: „Nu am venit la națională să îmi stric cariera”. Declarația a fost taxată de de Mircea Sandu.

Mircea Sandu critică un „tricolor”: „Și-a bătut joc de națională” + spune că cel mai bun jucător n-a fost convocat de Iordănescu
Liga Națiunilor
Mircea Sandu critică un „tricolor”: „Și-a bătut joc de națională” + spune că cel mai bun jucător n-a fost convocat de Iordănescu

Mircea Sandu: „Edi Iordănescu a dat o declarație revoltătoare”

„Nu ştiu contractul semnat de părţi. În mod normal după rezultatele care au fost... Rezultatele sunt consecinţa jocului. Tactica, organizarea aparţin în totalitate antrenorului. Dacă vor continua, e decizia lor.

Edi a dat o declaraţie revoltătoare şi pentru mine ca cititor, şi ca om care a lucrat în fotbal, că el n-a venit să-şi compromită cariera. De ce ai venit? Să faci performanţă. Nu tu ţi-ai compromis cariera, Edi, dragă. 

Îmi aduc aminte când au fost Lucescu, Iordănescu, Ienei, Piţurcă la naţională. Impuneau respect, în afară de disciplină... Erau oameni care se impuneau prin prezenţa lor când intrau în vestiar, dominau. N-am lucrat cu Edi, nu am dat despre modul de a lucra cu jucătorii”, a spus Mircea Sandu, la Orange Sport. 

Nu am venit să îmi stric cariera, am venit să fac performanță. Îmi asum responsabilitatea. Trebuie să schimbăm lucrurile față de trecut. Doar dacă ne asumăm toți responsabilitatea vom depăși. Altfel, vom mai rata o calificare, vom mai schimba un selecționer și tot așa
- Edi Iordănescu, după Muntenegru - România 2-0

Clasamentul din grupa României de Liga Națiunilor

EchipăGolaverajPuncte
1. Bosnia6-48
B6-37
3. Finlanda5-54
4. România1-63

Toate formațiile au câte 4 meciuri disputate

S-au jucat în grupa României:

  • 4 iunie: Muntenegru – România 2-0, Finlanda - Bosnia 1-1
  • 7 iunie: Bosnia-Herțegovina – România 1-0, Finlanda - Muntenegru 2-0
  • 11 iunie: România - Finlanda 1-0, Muntenegru - Bosnia 1-1
  • 14 iunie: România - Muntenegru 0-3, Bosnia - Finlanda 3-2

Urmează să se joace:

  • 23 septembrie: Finlanda – România, ora 21:45
  • 26 septembrie: România - Bosnia-Herțegovina, ora 21:45

VIDEO DEZBATEREA ZILEI » Ar trebui ca FRF să-i acorde în continuare credit lui Iordănescu?

Citește și alte știri despre echipa națională:

VIDEO Naționala papă-lapte! Un bosniac trecut prin Liga 1 îi pune la zid pe tricolori : „Sunt fricoși și fără patriotism”

EXCLUSIV Ședință explozivă între Răzvan Burleanu și Edi Iordănescu la Federație! Avem detaliile: „TAIE în carne vie și cu riscul de a rata încă o calificare!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
calinescu_
calinescu_  •  18 Iunie 2022, 09:31

Cat a fost Mutu si Hagi toti erau mari conducatori si mari antrenori , asa ca mircea Sandu ar trebuii sa fie mai rezervat si sa nu ni-l propuna in continuare pe chiriches.....!!!!!! E o blastfemie sa dai banderola nationalei unui impostor .............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Antisitem
Antisitem  •  18 Iunie 2022, 07:09

Ce respect să impună Edi? Când a jucat că jucător la avântul prăbușirea? Iar că antrenor peste el erau Rednic, andone, sumudica, Olaroiu...... Nici Rădoi, nici Edi, nici Bratu, NU AVEAU EXPERIENȚA NECESARĂ IN MOMENTUL NUMIRII LOR PENTRU ECHIPA NAȚIONALĂ. De aici și rezultatele..... Dar Burlanu avea experiență?el când plecă?

22robert03
22robert03  •  18 Iunie 2022, 04:50

Matrapazlicurile lu' Nasu.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează