FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Mirel Rădoi se implică în conflictul Gazeta Sporturilor - FRF: „Am picat la mijloc, vom încerca să rezolvăm această situație”

Articol de GSP - Publicat joi, 28 noiembrie 2019 21:34

Mirel Rădoi (38 de ani), noul selecționer al României, a comentat conflictul existent între Gazeta Sporturilor și Federația Română de Fotbal.

  • CONTEXT: FRF a anunțat că suspendă comunicarea cu Gazeta Sporturilor invocând o atitudine ostilă a redacției. Ulterior, jurnaliștii GSP au fost blocați în mai multe conferințe, oficialii refuzându-le întrebările. Acest lucru s-a întâmplat inclusiv în conferința de prezentare a lui Mirel Radoi

Și eu am fost pus într-o situație delicată. Am picat la mijloc. Este un conflict la nivel de instituții și va trebui să-l rezolvăm. Eu cred că în momentul de față nimeni nu are de câștigat, nici Federația, nici Gazeta Sporturilor.

Vom încerca să avem aceleași relații deschise precum am avut la reprezentativa de tineret”, a declarat Rădoi, la TV Telekom Sport.

Rădoi, în ultimul an și jumătate selecționer la naționala U21, a fost alegerea Federației pentru înlocuirea lui Cosmin Contra. Va debuta în martie, contra Islandei, în barajul pentru EURO 2020.

VEZI ȘI:

Jurnalistul Vali Moraru, izbucnire după ce FRF a refuzat întrebările GSP: „E singurul ziar de print din România!” + „Burleanu e ca-n Scînteia '88! Rădoi are ce să își reproșeze”

VIDEO // Mirel Rădoi, prezentat ca selecționer: „Vă promit că atitudinea se va schimba” + Răzvan Burleanu: „E un contract pe 2 ani”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
stefan..
stefan..  •  29 Noiembrie 2019, 09:57

GSP are lipsa de credibilitate. ***. Mai mult, hârtia in discuție nu are acreditare pe langa clubul cu cei mai mulți suporteri, Universitatea Craiova. Altfel, modul in care incearca sa minimalizeze rezultatele in Europa ale CFR- ului. E o cauza pierduta pentru Rădoi. GSP nu va renunța la statutul de vârf de lance al presei "gigiste ". :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vendredi13
vendredi13  •  29 Noiembrie 2019, 06:13

Nici pește nu mai e pe Dunăre. De împachetat.

xclx
xclx  •  29 Noiembrie 2019, 00:01

Rezolvarea este simpla: Cat timp va tineti de can-can sa nu mai fiti primiti la conferinte

Vezi toate comentariile (4)
Comentează