FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA

Motivul pentru care suporterii naţionalei nu îşi pot alege locul pe Naţional Arena: "Nu punem stelişti lîngă dinamovişti!"

Fanii naționalei critică sistemul de vînzare a biletelor pentru meciurile cu Ungaria și Turcia
Fanii naționalei critică sistemul de vînzare a biletelor pentru meciurile cu Ungaria și Turcia

Articol de - Publicat marti, 27 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 26 august 2013 22:21

Oficialii din Federaţie declară că suporterii României nu-şi pot alege locul ocupat pe Arena Naţională fiindcă ar putea nimeri lîngă un fan al unei echipe rivale. "Filtrăm, verificăm totul!", menţionează Florin Leonte, reprezentant ticketing FRF.

Cu 11 zile înainte de primul meci din "dubla" de foc a toamnei, România - Ungaria (6 septembrie, ora 21:00), fanii "naţionalei" au criticat, pe site-ul şi mail-ul Gazetei, sistemul de vînzare a biletelor.

"Se cumpără doar online. Nu îţi poţi alege locul pe stadion. Chiar dacă eşti din Bucureşti, nu le poţi ridica, îţi vin acasă şi plăteşti taxele de curierat. Care sînt aproape cît preţul unui bilet!", sună una dintre reclamaţiile suporterilor.

Explicaţiile FRF
Contactat de Gazetă, Florin Leonte, reprezentant ticketing FRF, le-a răspuns nemulţumiţilor: "Aici sîntem la echipa naţională, nu la Steaua sau Dinamo, unde sînt doar fani ai acelor grupări. Pot exista, unul lîngă altul, un stelist şi un dinamovist. Vrem să evităm situaţiile neplăcute. Astfel, filtrăm toţi cumpărătorii de bilete şi îi distribuim în tribune ori peluze!".

Cît despre lipsa posibilităţii de a ridica tichetele, Leonte a replicat scurt: "Acesta e sistemul de 6 ani de zile!".

Fluieraşi din Spania şi Norvegia
FIFA a anunţat ieri că partidele vor fi arbitrate de o brigadă spaniolă, respectiv una norvegiană. Ibericul Alberto Undiano Mallenco va oficia la partida cu Ungaria, în timp ce nordicul Svein Oddvar Moen va fi "central" la România - Turcia. Dacă ultimul a fluierat la amicalul Elveţia - România 0-1, din 2012, spaniolul a arbitrat CFR - Manchester United 1-2, din acelaşi an.

Cît costă biletele
Tichetele pentru Turcia şi Ungaria pot fi cumpărate exclusiv online pînă pe 3 septembrie, prin intermediul site-urilor www.biletefotbalonline.ro, www.bilete.ro şi www.myticket.ro.

Preţurile sînt următoarele: 20 lei (peluze, inelul III), 40 lei (peluze, inelele I şi II, tribuna a II-a, inelul III), 80 lei (tribuna a II-a, inelele I, II şi III, tribuna I, inelul III), 160 lei (tribuna a I-a, inelele I şi II), 400 lei (VIP 2, tribuna a II-a), 600 lei (VIP 2), 800 lei (VIP 1).

Meciurile, pe Antena 1 şi GSP TV
"Dubla din această toamnă va fi transmisă în direct de către Antena 1 şi GSP TV. Meciurile cu Ungaria şi Turcia, programate pe 6, respectiv 10 septembrie, vor începe, ambele, de la ora 21:00.

"Ne aşteptăm ca, în această săptămînă, vînzările pentru meciurile din această toamnă să crească simţitor. Nu cred că vom ajunge să le vindem la casele de bilete" (Florin Leonte, reprezentant ticketing FRF)

20.000 de tichete s-au vîndut, pînă acum, pentru meciul cu Ungaria, estimează FRF; pentru cel cu Turcia s-au dat cu 5.000 mai puţin

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
petrusm
petrusm  •  27 August 2013, 17:28

DE STRIGAT NU POT FI OPRITI SA STRIGE ,CHIAR DACA SUNT LA APUS SI LA RASARIT... TOTI II TRIMIT LA FRIZERIE , SE STIE ... SI ASTA OFTICA ...

mircea1919
mircea1919  •  27 August 2013, 16:50

Am facut si eu 2 comenzi de cate 4 bilete...4 mi le-au dat la nord, 4 la sud...frumos nu??? DORESTE CAREVA UN SCHIMB? DAU 4 BILETE LA SUD PE $ LA NORD. Ms!

armanel
armanel  •  27 August 2013, 13:30

asa e!!!! nu organizeaza steaua sau dinamo cu organizarea lor de 2 bani, unde stau langa prieteni, ca doar ma duc cu prieteni la stadion. La meciul nationalei daca ma duc trebuie sa ma imprietenesc, deoarece prietenii mei vor fi pe alte randuri in alte sectoare! Cred ca o sa imi iau la VIP totusi ca am vazut ca au si catering..........saleuri si bere bruna de la sponsor, adica e moka, federatia nici macar nu cheltuie dar imi ia banii pe bilet. Sa va fie rusine domnilor organizatori din Federatie, si sa stiti ca am vrut sa vin la dubla cu Ungaria si Turcia, dar prefer sa ma duc la organizarea proasta a celor 2 cluburi mentionate mai sus. Acolo stau cu prietenii!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează