FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Nici Gnohere, nici Fortes » Iordănescu a ochit un alt jucător din Liga 1 care ar merita naturalizat: "A făcut meciuri foarte bune"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 august 2018 13:58

Anghel Iordănescu, fostul selecționer al României, a vorbit despre situația naționalei lui Cosmin Contra și a spus că FRF ar trebuie să îl naturalizeze pe Billel Omrani, atacantul lui CFR Cluj. 

"Sunt câțiva jucători străini interesanți, care merită atenție pentru naturalizare. Omrani a făcut meciuri foarte bune și poate merită. Sunt și alții.

Vreau să remarc și faptul că în competiția noastră internă sunt foarte mulți jucători tineri care pot emite acum pretentii pentru lotul naționalei. Sunt jucători tineri care confirmă, care dau goluri și care își pun amprenta pe jocul echipelor lor.

Meciul cu Serbia va fi extrem de dificil și extrem de important. Eu sunt convins că avem posibilitatea să luăm minimum 4 puncte cu Serbia și Muntenegru. Dacă vor fi 6, va fi cu atât mai bine", a declarat Anghel Iordănescu la TV Pro X.

  • Francezul Billel Omrani, 25 de ani, a jucat pentru Franța doar la juniori , u17, u18 și u19. Atacantul crescut de la Marseille a venit la CFR Cluj în vara lui 2016. În acest sezon are trei goluri în 9 meciuri pentru CFR Cluj.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
902361936563358
Schene Lucian  •  21 August 2018, 16:22

Eric de Oliveira ar fi meritat sa nu zic de Filipe Teixeira... sau Wesley... chiar si Júnior Morais, pacat ca toti au deja o varsta si sansele sunt minime spre deloc dar e greu sa transferi tineri de afara care sa fie peste media de la noi dupa care sa ii naturalizam si sa ii chemam la nationala :/ cel putin asa cred eu... Pentru echipa nationala nu ar costa mai nimic, in schimb pentru echipele de club... cam trebuie sa bagi mana adanc in buzunar pentru un tanar cu potential... poate poate Bradley de Nooijer? cine stie... trebuie insistat pe piata din Olanda si Belgia... chiar si liga a 2-a, pe Brazilia e toata planeta la panda :))

cpt.ahab
cpt.ahab  •  20 August 2018, 20:03

Să-l naturalizăm pe Florinel Coman! Ar fi mai util! :))

stefanf78
stefanf78  •  20 August 2018, 17:04

General “Eu sunt convins că avem posibilitatea să luăm minimum 4 puncte ...". Eu sunt convins că cred că s’ar putea să existe posibilitatea posibilă eventual de a putea să sperăm că am putea încerca să luăm posibil între 0 minimum și 6 puncte maximum.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează