FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-0

Panduru spune ce ar schimba dacă ar fi selecționerul României: "De 4-5 ani jucăm aşa şi ne chinuim să dăm un gol"

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 septembrie 2018 15:25

Basarab Panduru s-a arătat surprins de faptul că naționala României n-a reușit să marcheze cu Muntenegru, scor 0-0, și spune că ar trebui să se facă o schimbare majoră în sistemul tactic.

"În ultimii ani, când am jucat cu un singur vârf, ne-a fost greu să dăm gol. Nu înseamnă neapărat că cu două vârfuri vom da nu ştiu câte goluri. Dar dacă atunci când avem unul, de 4-5 ani încoace, ne chinuim să dăm un gol... poate ar trebui schimbat ceva.

Să vedem acum dacă reuşeşte Contra să schimbe ceva rapid pentru meciul cu Serbia, pentru că nu va fi deloc uşor acum", a spus Panduru la TV Telekom Sport.

"Am fost forţat să fac două înlocuiri din cauza problemelor medicale. Dacă nu se accidenta Pintilii, urma să intre Ţucudean şi să forţăm cu doi atacanţi" Cosmin Contra, selecționer România

  • România continuă aventura din Liga Națiunilor luni, la Belgrad, când "tricolorii" vor avea o misiune și mai grea. Echipa lui Contra dă piept cu Serbia, echipă care a fost prezentă în vară la Mondialul din Rusia. Sârbii au debutat cu victorie în Liga Națiunilor, 1-0 în Lituania. 
  • Serbia - România se joacă pe 10 septembrie, de la 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

 CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Citește și: Cu ce e Contra peste Daum? 3 concluzii dureroase după România - Muntenegru 0-0

Citește și: Primele critici pentru Contra: "Selecția se face pe interese. Ei doi nu aveau ce căuta în lot"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (45)
roadghost
roadghost  •  08 Septembrie 2018, 23:04
Postat de maxp pe 08 Septembrie 2018, 22:10

Pai propune-le si la antrenorii de la noi sa mai bage cate un Football Manager ca mi se pare ca se invata mai mult de-acolo decat din sursele lor.

:))) apropo de asta, am un amic care a jucat prin diviziile inferioare din Anglia, pe la Yeovil parca, Northampton si in Irlanda la Cork City...imi spunea ca la toate 3 echipele astea, avand resurse limitate, antrenorii foloseau jocul ala pt scouting(baza de date e imensa si destul de exacta) dar si pt a explica mai pe intelesul jucatorilor ce trebuie sa faca dpdv tactic, etc...la noi nu ar merge, pt ca antrenorii romani nu ar admite in ruptul capului ca nu sunt atat de competenti pe cat se cred, parca ii si vad zambind zeflemitor:"hai bai nene, lasa-ne pe noi cu de-astea, noi suntem scoliti aici la firul ierbii, calculatoarele si programele alea ie pt fandositi"

maxp
maxp  •  08 Septembrie 2018, 22:10
Postat de roadghost pe 08 Septembrie 2018, 16:07

Nu-mi fac iluzii ca experienta pe Football Manager m-a transformat in vreun expert, dar la noi nu functioneaza tacticile cu 1 varf...noi nu prea avem varfuri complete, ori sunt mici si tehnici dar deficitari fizic, ori mari si rudimentari...E imbucurator ca mai scoatem acum ceva jucatori capabili de centrari, atat in L1 cat si la nationala avem puzderie de centrari in careu, unde e...NIMENI.

Pai propune-le si la antrenorii de la noi sa mai bage cate un Football Manager ca mi se pare ca se invata mai mult de-acolo decat din sursele lor.

mosvasile
mosvasile  •  08 Septembrie 2018, 21:02

Bazileoane!Meciul cu Bosnia se joaca la Ovidiu!

Vezi toate comentariile (45)
Comentează
Close