FOTBAL  »  NATIONALA  »  ACCIDENTARE

Probleme pentru România! Un jucător s-a accidentat, iar Mirel Rădoi a chemat de urgență un debutant de 33 de ani

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 noiembrie 2020 11:30 / Actualizat vineri, 06 noiembrie 2020 12:20

Fundașul Mihai Bălașa (25 de ani) s-a accidentat și nu va putea face parte din lotul României pentru următoarele meciuri, în locul său fiind convocat Bogdan Mitrea (33 de ani).

  • Programul naționalei: 11 noiembrie: România – Belarus (amical) – 19:00, “Ilie Oană” Ploiești, 15 noiembrie: România – Norvegia (Liga Națiunilor) – 21:45, “Arena Națională” București, 18 noiembrie: Irlanda de Nord – România (Liga Națiunilor) – 21:45, Windsor Park Belfast

Aflat pe lista lui Mirel Rădoi, fundașul de la CS Universitatea Craiova nu este apt pentru cele trei partide din noiembrie, fiind accidentat. În locul lui, selecționerul a apelat la Bogdan Mitrea, fundașul lui Sepsi. Acesta se afla pe lista de rezerve și ar putea juca primul meci pentru „tricolori”.

În plus, FRF a anunțat joi seară că și Cristi Ganea, fundașul stânga de 28 de ani de la Aris Salonic, a fost convocat pentru acțiunea naționalei.

5 meciuriare Ganea pentru naționala României

Lotul României

  • Portari: Ciprian Tătărușanu (AC Milan/Italia, 72/0), David Lazar (Astra Giurgiu, 0/0), Valentin Cojocaru (FC Viitorul, 0/0);
  • Fundași: Valentin Crețu (FCSB, 0/0), Vasile Mogoș (Chievo Verona/Italia, 1/0), Iulian Cristea (FCSB, 1/0), Bogdan Țîru (Jagiellonia/Polonia, 2/0), Ionuț Nedelcearu (AEK Atena/Grecia, 11/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 21/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 59/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 17/0), Mario Camora (CFR Cluj, 1/0); Bogdan Mitrea (Sepsi OSK Sf. Gheorghe 0/0), Cristian Ganea (Aris Salonic/Grecia, 5/0)
  • Mijlocași: Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 23/1), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 42/6), Alexandru Băluță (Akademia Puskas/Ungaria, 5/1), Erik Bicfalvi (FC Ural/Rusia, 4/0), Dan Nistor (Universitatea Craiova, 4/0), Alexandru Albu (UTA Arad, 0/0), Denis Man (FCSB, 4/1), Florin Tănase (FCSB, 3/0);
  • Atacanți: George Pușcaș (Reading/Anglia, 19/7), Denis Alibec (Kayserispor/Turcia, 15/2).

Alți „tricolori” sunt pe lista de rezervă întocmită de selecționerul Mirel Rădoi: Cristian Bălgrădean (CFR Cluj, 0/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 10/1), Deian Sorescu (Dinamo, 0/0), Ovidiu Bic (Universitatea Craiova, 0/0), Mihai Căpățînă (Universitatea Craiova, 0/0), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 7/0), Sergiu Buș (FCSB, 0/0).

VIDEO Nicolae Dică știe viitorul lui Mirel Rădoi la echipa națională: "Din discuțiile pe care le-am avut, asta se va întâmpla!"

Citește mai multe știri despre echipa națională: 

EXCLUSIV Staff-ul echipei naționale cere doi-trei ani de răbdare și anunță: „Ne asumăm că nu avem jucători care să reziste!”

EXCLUSIV Nicolae Dică, detalii despre viitorul lui Mirel Rădoi la echipa națională: „Din discuțiile pe care le-am avut, asta se va întâmpla!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
kamouniyak
kamouniyak  •  06 Noiembrie 2020, 19:23

Pe Mitrea, ma?? *** ;))))) Ce comedie ;))) Pai tocmai ma uitam la rezumate la ultima etapa si a fost cel mai slab si mai lent fundas la golurile primite de Sepsi. Cred ca si antrenorul lor il va scoate din echipa. Asta a beneficiat de manariile cu arbitri de ajunsese golgheter cu 14 goluri, dar 12 din penalty. El ca fundas e pe dinafara. Radoi, lasa-ne......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cky33
cky33  •  06 Noiembrie 2020, 17:59
Postat de flojo pe 06 Noiembrie 2020, 13:22

Of, ce probleme mari! Sunteți glumeți rău de tot! In loc sa dezbateti adevăratele probleme ale fotbalului românesc, o aburiți ca nu știu care s-a accidentat! Oricum fotbalul nostru tinde spre zero! Vom avea curând derby-uri cu Gibraltar, Feroe și Andorra!

Deja nu mai este de glumit. Nu cred ca istoric, Nationala a aratat mai rau. Nu mai avem nici macar un jucator foarte competitiv in toata echipa! Avem 2 rezerve de portari la Inter si Milan, in rest doar rezerve sau titulari conjuncturali la echipe de rangul 2 (top 5 campionate si echipe de Europa League gen Cagliari, Sassuolo, Ludogorets, Slavia, Rangers, AEK) + umpluturi de la Gaziantep, arabi si jucatori bizari din liga 1. Din campionatul nostru, doar Man si Cicaldau ar putea spera la un transfer gen PSV/Sporting dar cam atat. Sper ca Mihaila. L.Munteanu, R.Dragusin sa reuseasca in Italia, dar au la dispozitie cel mult un sezon sa fie piese de baza in echipele lor. Daca ar fi sa alcatuiesc un Dream Team cu ghilimele de rigoare pentru jucatorii convocati in toamna asta, ar arata asa: Cojocaru-Cretu, Mogos,Mitrea,Tosca-Captatana, Albu,Bic-A.Baluta,Bus, G.Iancu. Si capitan nejucator Fl.Tanase. Dar nu e vina lui Mirel, nu e ca si cand are macar 10% din aria de selectie a lui Low, Deschamps sau Tite. Si da, in ritmul asta avem playoff cu Gibraltar sa participam in grupele de calificare Euro si Mondial

flojo
flojo  •  06 Noiembrie 2020, 13:22

Of, ce probleme mari! Sunteți glumeți rău de tot! In loc sa dezbateti adevăratele probleme ale fotbalului românesc, o aburiți ca nu știu care s-a accidentat! Oricum fotbalul nostru tinde spre zero! Vom avea curând derby-uri cu Gibraltar, Feroe și Andorra!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează