FOTBAL  »  NATIONALA  »  NORVEGIA - ROMÂNIA

NORVEGIA - ROMÂNIA // Radu și mai Mare » Cota lui Ionuț Radu a explodat! Cum arată topul celor mai valoroși fotbaliști români

Ionuţ Radu (dreapta, alături de Pușcaș), la plecarea către Oslo cu naţionala mare FOTO Raed Krishan
Ionuţ Radu (dreapta, alături de Pușcaș), la plecarea către Oslo cu naţionala mare FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 07 iunie 2019 11:04

Ionuț Radu, de la Genoa, a ajuns, conform ultimei actualizări a site-ului transfermarkt.de, la o cotă de piață de 15 milioane de euro, cea mai ridicată din rândul internaționalilor români.

  • Norvegia - România se joacă azi, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la PRO TV.

Chiar dacă pe el s-au dat ultima dată 8 milioane de euro, anul trecut, când a fost cumpărat de Genoa de la Inter, cota portarului Ionuț Radu (22 de ani) e în continuă creștere. Căpitanul naționalei U21, calificată la Euro 2019, a ajuns la 15 milioane de euro valoare de piață, conform ultimei actualizări a site-ului transfermarkt.de.

Astfel, Radu domină și mai autoritar topul internaționalilor români la acest capitol. El conducea oricum în acest clasament încă din martie, când "costa" 12 milioane de euro. Practic, din decembrie 2018, când era evaluat la 7 milioane de euro, cota sa a ajuns să fie mai mult decât dublă.

Marin, pe doi, dar fără cotă actualizată

Pe următorul loc se află Răzvan Marin, abia transferat de la Standard Liege la Ajax pentru 12,5 milioane de euro. În cazul său, transfermarkt.de nu i-a mai actualizat valoarea de piață, ultima fiind din martie 2019, când era evaluat la 9 milioane de euro.

Dintre jucătorii convocați acum de Contra, Tudor Băluță are cea mai mare creștere, 3 milioane de euro de la 1,3 în decembrie 2018. Ianis Hagi a crescut și el cu un milion de euro în același interval, ajungând la o cotă de 3,5 milioane euro. Nicolae Stanciu e în scădere, de la 4,25 milioane de euro, la finalul anului trecut, coborând acum la 3,5 milioane euro.

Topul celor mai valoroşi fotbalişti români conform transfermarkt.de

VEZI ȘI:

Sus, copii! „Tricolorii”, obligați să nu piardă diseară » Echipele anunțate în Gazetă, dilema lui Contra + cote la pariuri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
blackseacoast
blackseacoast  •  07 Iunie 2019, 16:54

Doamne,ce fete de sportivi de nationala au indivizii astia...Unde esti tu Florin Halagian,ca uite ce "reprezentativi" are Romania de azi ! De unde fotbal,performante,daca ei nici igienic nu arata cum trebuie? Nebarbieriti tot timpul,mai ales in timpul meciurilor,atitudini de golani,de cocalari,numai de sportivi performeri n-au astia fata! Cu siguranta parintii acestor indivizi au o mare raspundere si implicit vina pentru cum ii etaleaza si "educa" ! Mai ales ! Dar nici cu "antrenorii" de azi n-avem sperante si nici iluzii...Antrenori,ca-n politica,numiti pe interese de grup. Infractional,evident. Si atunci,sa ne mai mire de ce a a juns Albania sa te invinga la un turneu final...?! Mai jos de-atat,doar Gibraltarul fotbalistic poate...Aferim !

rasvio
rasvio  •  07 Iunie 2019, 16:29

Deci in top 5 nu avem agent femeia ***? Wow, nu ma asteptam. Defapt ma asteptam, ca nu suntem toti spalati pe creier si mai avem habar si de fotbal. Stim ca sunt bani multi la camile si in China, dar fotbalul nu poti sa-l pacalesti ca te pedepseste. De asta stim si cine ar trebui sa fie la nationala, chiar daca unii sunt bagati acolo cu forta (Chipciu, Stanciu, Keseru) si nu au ce cauta. In schimb baietii astia doi din poza merita sa fie acolo. Hai Romania!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează