Comentarii (12)
 •  28 Decembrie 2009, 00:00

Razvane daca il mai aduci pe Mutu inapoi esti cel mai slab OM din Lume. Un singur raspuns trebuie sa dai: Ori eu ori Mutu. Basta.

joye
joye  •  19 Decembrie 2009, 13:23

da' porecla de "mister romania 0 - 5 serbia" iti place???

 •  19 Decembrie 2009, 12:02

sarbatori fericite ,la multi ani pt toti ,sa aveti sanatate in marea familie lucescu.ati preluat o misiune serioasa cu nationala dar stiu ca veti reusi,pt ca selectia a fost cum trebuia la momentele respective(jucatorii unirii au dat tonul)la anul echipa nationala va fi deja prima,iar atunci veti fi apreciat.

 •  19 Decembrie 2009, 10:40

Si de cand stie Razvan Lucescu (si chiar taica-sau) ce este aia munca ?!? In familia lor,s-au distrat toata viata,jucand fotbal sau antrenand...au cutreerat lumea-n lung si-n larg...GRATIS...ASTA NU E MUNCA...e distractie... Chestia cu terenurile noroiase sau inghetate..dureaza o ora si jumatate-cu pauza de ceai fierbinte...si urmate de dusuri care elimina orice consecinta a "groaznicei"suferinte... Sa fim seriosi...

 •  19 Decembrie 2009, 10:33

Asta"micu",crede ca le stie pe toate...da sfaturi la toata lumea... O sa vada el,cand o sa-si rupa gatul,de atata plinatate de sine ! Habar-n-are ce este aceea modestie,smerenie...se crede deja .."ombilico del mondo"...lucru specific celor care au tenul lui...brozat din nastere...

 •  19 Decembrie 2009, 10:13

nu mai tot il ridicati in slavi,acum ce era sa zica,ca scorul lui preferat e 0-5?Hai sa il mai vedem cateva meciuri si sa ne formam o parere despre el(desi prima impresie e proasta).Personal,cred ca e prea ingamfat si infumurat ca sa bage capul in pamant si sa o ia de la inceput cu tinerii,crezand ca daca e fiul lui Mircea poate sa faca orice.In plus,nu inteleg criteriile pe care a fost ales el la nationala,sa aiba rezultate mai bune decat dan petrescu sau andone?

 •  19 Decembrie 2009, 09:39

Am ajuns rau daca raz. luc. ne da lectii.

 •  19 Decembrie 2009, 07:50

inka ceva... fratilor pt voi kare l crititcati p mutu fiti f atenti la detalii la c spune razvan d mutut d unitatea d grup adik el nu e mai vip decat restu ekipei;)el trebuie sa fie un exemplu pt restu ekipei nu trebuie sa s komporte k o vedeta!e responsabil..sau ar trebui!cihivu mereu a fost un exemplu f bun si mereu a jukat la cel mai inalt nivel!la 20 d ani era capitanul lui ajax kand ajax era ekipa!si revin al mutu ganditi va k nici p raul nu l a inklus luis aragones si spania a luat euro;)

 •  19 Decembrie 2009, 07:45

mda!e mai slaba editia asta d kampionat decat precedenta!la fel k si mihai_s kred k n ar fi mai greu ku croatia decat lku franta! nu franta am facut 2 egaluri si in konditiile in kare ekipa e in rekonstructie si nu mau zik k la 2-0 la constanta goian mi s pare a rata o okazie uriasha.. la 3-0 meciu era jukat si poate decurgeau altfel lukrurile kum si la euro dak mutu marka atunci ku italia din penalty treceam d grupe 95% si pitzurca ar fi fost ff bun;)!pt unii e greu sa gandeasca zau asa..!:|

 •  19 Decembrie 2009, 06:45

rromule de baska selectioner tinut in puff de banii lu tactu pe post ,circul l a facut prostanacul de amic alneamului tau de 5 ani incoace nicidecum base.!!!la nationala ai avut rezultate de pacalici de prostanaci ca prostanacu jeoana!!!!mai 2 ani maxim!!! si se gata si cu mitu l" il luce "" ca prea v a umflat presa !! ps :mamir ca nu ai votat cu almanahe vanghelie care recita ca tine la interviu :trec lebedele n zare ,eu ma uit ele dispare!!

  • 1
  • 2
Comentează