FOTBAL  »  NATIONALA  »  FIORENTINA

Rodica Mutu: "Adrian la Inter? Nu, îi e bine la Fiorentina"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 ianuarie 2009 00:00

Mama lui Adrian Mutu, Rodica, a comentat posibilitatea ca fiul său să ajungă la Inter la sfîrşitul sezonulu, fiind de părere că decarul naţionalei ar trebui să rămînă pe Artemio Franchi şi în stagiunea viitoare.

"Am vorbit cu Adrian şi mi-a spus că nu se gîndeşte la asta acum. Vrea doar să-şi revină cît mai repede după accidentare şi este conştient că următoarele 10 zile vor fi hotărîtoare pentru el. Dacă pleacă la Inter? A refuzat Roma, de ce ar pleca acum? Îi e bine la Firenze" a declarat Rodica Mutu pentru site-ul oficial al Fiorentinei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
 •  15 Ianuarie 2009, 17:11

Cum crezi ca ajun in Italia?! Via Inter...a fost deja acolo, a dat cateva goluri pe vremea lui Vieri si acum nu cred ca se va intoarce. Mutu ramane la Viola pt. a deveni un fel de idol cand se va retrage. Mai bine asa decat un anonim pe la Inter...oricum nu cred ca Mourinho il are la inima.

 •  14 Ianuarie 2009, 19:33

Nu inteleg dece o intrebati pe mama ce vrea el sa faca, nu e copil mic

 •  14 Ianuarie 2009, 18:19

Asta mai ... suge si acum? Pai nu are nevasta, familie, copii cu care sa se sfatuiasca? A ramas tot un mamos si tatos? Cind a facut ce a facut la Londra nu a mai cerut "sfatul" mamicii si al lui taticu'!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close