FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - INSULELE FEROE

ROMÂNIA - INSULELE FEROE // GALERIE FOTO „Bună ziua”, România! Jucătorii lui Contra au ieșit la plimbare prin Cluj

Foto: Cristi Preda +8   FOTO
Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 26 martie 2019 11:52

Jucătorii naționalei României au ieșit la plimbare în această dimineață înaintea meciului cu Insulele Feroe, din etapa a doua a preliminariilor pentru EURO 2020.

Fotbaliștii lui Cosmin Contra s-au plimbat prin jurul hotelului Grand Hotel Italia din Cluj, unde sunt cazați, situat în cartierul „Bună ziua”.

România va juca împotriva selecționatei din Insulele Feroe în această seară, de la ora 21:45, în direct la Pro TV și liveTEXT pe GSP.ro.

Citește și:

Echipe probabile la ROMÂNIA - INSULELE FEROE, liveTEXT de la 21:45 + Avertisment: „Nu faci treabă cu șmecherii și figuranții plini de bani!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează