FOTBAL  »  NATIONALA  »  MACEDONIA DE NORD - ROMÂNIA

Ilie Dumitrescu i-a făcut echipa de start lui Rădoi » Cum crede că trebuie să arate ofensiva

FOTO: Cristi Preda +23   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 septembrie 2021 07:24 / Actualizat miercuri, 08 septembrie 2021 11:25

Ilie Dumitrescu a comentat problema din lotul României, apărută cu o zi înainte de meciul cu Macedonia de Nord, și i-a dat un sfat selecționerului Mirel Rădoi, în ceea ce privește echipa de start.

Fostul internațional a vorbit despre cât va conta absența lui Ianis Hagi, depistat pozitiv cu COVID-19, și a explicat cum crede că trebuie să arate naționala României la meciul decisiv cu Macedonia de Nord.

Ilie Dumitrescu i-a făcut echipa lui Mirel Rădoi

„Era de așteptat să apară cazuri. Eu știu foarte bine ce înseamnă viața de cantonament, nu poți sta izolat. Jucătorii au stat împreună și în camere, și la vestiar.

E un mare handicap absența lui Ianis. E greu să vorbești despre echipa de start. E complicată treaba.

Dacă nu vor fi probleme, cred va juca cu Nedelcu la închidere, la mijloc Cicâldău și Răzvan Marin. Stanciu în dreapta, Dennis Man vârf fals și Sorescu în partea stângă”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Antrenamentul oficial al României la Skopje, cu 17 fotbaliști

La antrenamentul oficial de pe stadionul „Tose Proeski”, din Skopje, România a avut doar 17 jucători. Pe lângă Hagi, au lipsit Nedelcu, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău, care au fost contacți direcți ai mijlocașului de la Rangers și au fost nevoiți să aștepte rezultatului testului PCR, care a venit după antrenament. Cei trei sunt negativi și pot juca în această seară.

Cum ar putea arăta România cu Macedonia de Nord: Niță - Rațiu, Chiricheș, Nedelcearu, Camora - Cicâldău, Nedelcu, Stanciu - Cordea, Man, Sorescu

Sunt sigur că mâine vor juca 4-3-3, cu presing foarte sus, ultraofensiv, dar trebuie să vedem și starea gazonului, care ne poate dezavantaja, precum și spațiile din apărare. În mare parte avem în minte posibilii titulari, cu două semne de întrebare. De când am venit la echipa națională ne-am tot confruntat cu astfel de situații, avem planurile B și C puse deoparte. Sperăm că nu va fi nevoie să aplicăm planul C, atunci nu am avea foarte multe soluții pe bancă.

Cred că vor fi două partide diferite, cea de mâine va fi mult mai grea decât turul. Au schimbat antrenorul, sistemul de joc, sunt mult mai agresivi fără minge și mult mai rapizi pe tranziția pozitivă. În plus, calitatea individuală a lor face din Macedonia de Nord o echipă foarte bună în posesie.

Macedonia de Nord are jucători reprezentativi, precum Elmas, Bardhi. Îmi place că fiecare jucător se pune în slujba echipei, este o echipă mult mai periculoasă decât cea pe care am întâlnit-o la București. Probabil că venirea noului antrenor a fost un avantaj, acum fiecare jucător vrea să demonstreze că merită să fie titular.
- Mirel Rădoi

+19 FOTO

VIDEO Totul despre Macedonia de Nord - România

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Cum ajunge România la baraj? 3 scenarii posibile înaintea duelului cu Macedonia de Nord

Mirel Rădoi și Vlad Chiricheș, conferință de presă înainte de Macedonia de Nord - România: „Partidă mult mai grea decât cea din tur”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
sibelius
sibelius  •  08 Septembrie 2021, 14:09
Postat de dodo001 pe 08 Septembrie 2021, 13:49

Radoi nu trebuie sa riște nimic. Consider ca jucătorii fără experienta precum Markovici, Cordea, chiar și Man, nu ar trebui sa fie folosiți.

Jucam in 10 sau il punem pe Vlad varf?

126274606358117
Tony Bryder  •  08 Septembrie 2021, 14:04

Ma nu va e rusine sa vorbiti de ilie Adica stiti voi mai bine sau nu inteleg Fiecare om e liber sa isi spuna parerea Daca tot veniti cu comentarii scrieti si voi ceva util nu aberatii Ati uitat ce goluri lea dat iliuta Argentinei in America ???

dodo001
dodo001  •  08 Septembrie 2021, 13:49

Radoi nu trebuie sa riște nimic. Consider ca jucătorii fără experienta precum Markovici, Cordea, chiar și Man, nu ar trebui sa fie folosiți.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează