FOTBAL  »  NATIONALA  »  MACEDONIA DE NORD - ROMÂNIA

CORESPONDENȚĂ DIN SKOPJE Naționala României a ajuns la Skopje » Trupa lui Rădoi, gata de meciul cu Macedonia de Nord

FOTO: Cristi Preda +6   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de , , - Publicat luni, 06 septembrie 2021 22:08 / Actualizat marti, 07 septembrie 2021 00:59

După două victorii (2-0 cu Islanda și 2-0 cu Liechtenstein), România se pregătește de meciul cu Macedonia de Nord.

  • Macedonia de Nord – România, din preliminariile CM 2022, se joacă miercuri, de la 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe ProTV.
  • Reporterii GSP Alexandru Barbu, Viorel Tudorache și fotoreporterul Cristi Preda sunt în Macedonia de Nord și transmit cele mai importante informații.

Naționala lui Mirel Rădoi a ajuns în această seară în Macedonia de Nord, la Skopje, acolo unde va juca miercuri într-un meci extrem de important pentru soarta calificării la Campionatul Mondial din 2022.

Naționala României a ajuns în Macedonia de Nord

Delegația României a ajuns la ora 20:10 (21:10, ora României) și a fost întâmpinată la aeroportul din Skopje doar de jurnaliști. Niciun suporter nu a fost prezent.

O nouă problemă pentru Rădoi!

După România - Liechtenstein 2-0, selecționata lui Mirel Rădoi se pregătește pentru disputa cu Macedonia de Nord, dar primește o veste proastă. Antrenorul „tricolorilor” l-a pierdut și pe Marian Aioani, care a suferit o accidentare la gleznă. Acesta nu a făcut deplasarea la Skopje.

Gazon cu probleme

Echipa Gazetei a inspectat stadionul Tose Proeski Arena din Skopje și a constatat că suprafața de joc este denivelată și plină de smocuri. În fața porții iarba este tocită, doar pământ!

Jurnaliștii locali acuză federația și consideră că terenul prost i-ar putea dezavantaja pe fotbaliștii gazdă, obligați să construiască și să atace pentru a câștiga. Singura lor variantă pentru a continua cursa pentru calificarea la baraj.

La partidă sunt așteptați 3.000 de spectatori, ceea ce reprezintă circa 10% din capacitatea stadionului. Prețul unui bilet este 300 denari (5 euro). Prezența fanilor este limitată în conformitate cu măsurile stabilite pentru protecția împotriva coronavirusului și protocolul UEFA.

Delegația României a ajuns în Macedonia de Nord

+2 FOTO

Citește și: 

Nicolae Stanciu, clinciuri cu suporterii după meci » „Tricolorii”, huiduiți: „Rușine să vă fie” + reacția fotbalistului

Mihai Stoichiță a dezvăluit care este marele atu al României înaintea meciului cu Macedonia de Nord: „Un mare avantaj că nu mai joacă el”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează