FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1

ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 // EXCLUSIV FRF a reacționat după gestul golănesc al lui Contra: „Cosmin a greșit! A avut o discuție cu Pușcaș la finalul meciului”

Articol de - Publicat miercuri, 16 octombrie 2019 17:35

La solicitarea GSP, Federația Română de Fotbal a oferit o explicație pentru gestul urât al selecționerului Cosmin Contra la adresa lui George Pușcaș, după ce atacantul a ratat penalty-ul în meciul cu Norvegia, scor 1-1. 

„Selecționerul a purtat o discuție cu George Pușcaș la finalul partidei, și-a cerut scuze atât jucătorului, cât și public, în cadrul conferinței de presă și la interviurile de după meci pentru această ieșire nedorită. Considerăm, atât Federația Română de Fotbal, cât și Cosmin Contra, că această ieșire a constituit o greșeală”, e punctul de vedere al FRF pentru GSP.RO. 

Cosmin Contra l-a înjurat pe George Pușcaș după ratarea penalty-ului și totul s-a văzut pe camerele televiziunii care a transmis meciul. „F** morții mă-tii să îți f**, Pușcaș!” a spus Contra imediat după lovitura de pedeapsă executată de atacantul lui Reading.

După meci, Cosmin Contra a recunoscut greșeala: „Am greșit. Se mai întâmplă astfel de lucruri pe teren. Îmi cer scuze. Am vorbit deja cu Pușcaș”.

CLASAMENTUL ACTUALIZAT ÎN GRUPĂ

EchipăMeciuriGolaverajPuncte
1. Spania819-520 
2. Suedia818-915 
3. România817-814
4. Norvegia813-10 11
5. Insulele Feroe84-233
6. Malta82-183

MECIURI RĂMASE DE DISPUTAT ÎN GRUPA ROMÂNIEI

15 NOIEMBRIE: 

  • România - Suedia
  • Spania - Malta
  • Norvegia - Insulele Feroe

18 NOIEMBRIE:

  • Spania - România
  • Suedia - Insulele Feroe
  • Malta Norvegia

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 // Lars Lagerback și-a continuat protestul împotriva prezenței copiilor pe Arena Națională » Burleanu s-a enervat: „Ne insultă copiii!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
103218647204174
Robokup Doru  •  18 Octombrie 2019, 21:18

doar la echipele satesti gasesti un asemenea vocabular .

caoradea
caoradea  •  16 Octombrie 2019, 21:18

Voi credeti ca, Contra a trrminat vreo scoala superioara, sau academie ? Si el este fost jucator roman, care a invatat cum sa injure din juniorat... Comisia de diaciplina al FRF il va suspenda ca pe Petrescu, Iordanescu JR ? Ar fi interesant sa vedem o suapendare de 2 etape ????

883758598355956
Adrian Fulgos  •  16 Octombrie 2019, 21:17
Postat de Marcello Kazan pe 16 Octombrie 2019, 20:19

Sint "jurnalisti" CARE AR TREBUI BATUTI NUMI IN GURA CU CIOCANU' si eventual sa li se rupa si miinile cu care scriu, TOT CU CIOCANU pentru ca NE-ATI IMBOLNAVIT pur si simplu... Cind BOUL DE PUSCAS a ratat penaltiul pe care l-a executat ca UN DILETANT IRESPONSABIL, NORMAL CA-TI VINE SA-NEBUNESTI SI ZICI CE-TI VINE LA GURA... ASA SI CONTRA... NU-I IAU APARAREA PENTRU FELUL IN CARE ANTRENEAZA ECHIPA DAR FAPTUL CA A ZIS CEVA SAU L-A INJURAT PE PUSCAS PENTRU CA SI-A BATUT JOC DE EFORTUL UNEI ECHIPE SI DE SPERANTELE NOASTRE PENTRU O CALIFICARE, nu ar trebui sa fie o problema pentru nimeni si NICI PENTRU VOI, "JURNALISTI" INCHIPUITI...

Nu cred ca jurnaliştii te-au îmbolnavit. Alți factori au contribuit la asta. Dar, ma rog, este problema ta si a celor din jurul tău. De unde atîta ură. De ce scrii cu majuscule? Intreb din curiozitate. Scrisul continuu cu majuscule inseamnă țipete, urlete. De ce? In plus, foloseşti mai multă cerneala. Literele sint mai mari... ????????

Vezi toate comentariile (30)
Comentează