FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO „Fiecare minut în care nu joacă e un minut pierdut. Va fi cel mai important în următorii 10 ani” » Ce jucător e cerut cu insistență la națională

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 aprilie 2022 13:08 / Actualizat vineri, 01 aprilie 2022 14:39

În direct la GSP LIVE, jurnalistul Costin Ștucan a vorbit despre mijlocașul Octavian Popescu (19 ani), care a debutat la națională în amicalele cu Grecia (0-1) și Israel (2-2).

După ce Gigi Becali l-a acuzat în termeni duri pe selecționerul Edward Iordănescu, acuzându-l de sabotaj pentru că nu l-a folosit mai mult pe jucătorul de la FCSB, jurnalistul Gazetei Sporturilor și-a expus punctul de vedere cu privire la tânărul fotbalist.

VIDEO Costin Ștucan, despre declarațiile lui Gigi Becali: „E o tâmpenie să zici că e sabotaj. Dar da, Popescu ar trebui să joace”

„Relația lui Gigi cu familia Iordănescu e un « love–hate relationship». Îl critică pe fiu, îl sună pe tată pentru a-i cere iertare. Dar Becali are dreptate, dar nu în modul în care își formulează cererile și pretențiile nimeni. Nu-l împiedică nimeni să-l ceară pe Popescu la națională.

El are un interes, să-i crească cota lui Popescu. Dar parcă el nu are voie să fie «vopsit» pentru a fi vândut. Are nevoie de îndrumare și de minute la națională.

Eu cred că fiecare minut în care Popescu nu joacă e un minut pierdut pentru națională. Că Iordănescu nu l-a băgat pentru că a văzut ceva la antrenament, că avea un alt concept tactic sau că a mizat pe explozia lui Mihăilă e o altă discuție. Faptul că Becali spune că e sabotaj e o tâmpenie.

Faptul că el crede că Popescu trebuie să joace coincide cu realitatea. De multe ori nu e așa. Cred că are dreptate. Popescu ar trebuie să joace, ar trebui să aibă mai mult curaj pe teren și în vestiar. Dacă nu se accidentează sau dacă nu se lasă de fotbal din cauza unei fete, el va fi cel mai important jucător al naționalei în următorii 10 ani”, a explicat Costin Ștucan la GSP LIVE.

Citește și: 

FRF îi dă replica lui Gigi Becali: „Tavi Popescu a devenit mult prea devreme o problemă națională”

Semne de întrebare ridicate după anunțul de la Dinamo: „Al cui e terenul din Adunații Copăceni pe care a pus ochii Mureșan?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  01 Aprilie 2022, 21:36

Bietul păcală. După atâta ridicat în slăvi, chiar o să se creadă special. Până mai joacă naționala lu' yedi îi trece și lu' păcală fotbalu'. Se vindecă.

risc_mix
risc_mix  •  01 Aprilie 2022, 18:59

Mai terminati ba cu aschimodia asta. Pai asta n-are nici fizic de fotbalist? Parca e pui de Crevedia. Cand o sa-nceapa accidentarile, o sa se tina lant. Gen Fl. Coman.

dobrin
dobrin  •  01 Aprilie 2022, 17:26

Eu, din contră, cred că fiecare minut în care Popescu joacă e un minut pierdut pentru suporterii naționalei.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează