FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SUEDIA 0-2

ROMÂNIA - SUEDIA 0-2 // Anghel Iordănescu n-a fost deranjat de ratarea calificării, ci de altceva: „Selecționerul a avut timp să cunoască jucătorii”

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 noiembrie 2019 16:30

Anghel Iordănescu (69 de ani) n-a fost deranjat de ratarea calificării României din grupele preliminare la EURO 2020, după ce a fost învinsă de Suedia, 0-2, ci de modul în care au jucat elevii lui Contra.

„Nu mi-a plăcut maniera, diferența care a fost. Suedezii ne-au fost superiori. Noi n-am putut să ne ridicăm nici măcar la pretenția că am făcut un joc bun. De mult n-a mai evoluat naționala într-un așa mod. E clar că trebuie să sperăm în continuare. Din păcate, în ultima perioadă noi doar sperăm. 

Pe mine m-a deranjat foarte mult această diferență clară de joc în favoarea suedezilor. Parcă suedezii erau o echipă latină, o echipă care face posesie de când sunt ei. O echipă cu inițiativă, cu personalitate”, a declarat Anghel Iordănescu la TV Digi Sport.

Iordănescu susține că antrenorul Cosmin Contra nu e direct vinovat pentru ratarea calificării: „Selecționerul a avut timp să cunoască jucătorii. Meciul de aseară a fost o decepție, dar în niciun caz nu cred că selecționerul trebuie să plece după acest joc. Haideți să-i respectăm contractul și după meciul cu Spania cei în măsură să analizeze să o facă. Până în decembrie trebuie să-i respectăm contractul”.

Totuși, România se poate califica la EURO 2020 dacă se va impune în barajul din Liga Națiunilor. (Detalii AICI)

Vezi și:

ROMÂNIA - SUEDIA // „Tricolorii” merg la barajul din Liga Națiunilor! Cine sunt cele două adversare pe care le pot întâlni în drumul spre EURO 2020

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
958984520821048
Sorin Dreyer  •  16 Noiembrie 2019, 17:26

Si totusi noi ne purem califica!!! Ce afirmatie!!! Voi nu intelegeti ca suntem banane?? Nu avem antrenor,nu avem jucatori,suntem in categoria Lituania,Estonia,Azerbaidjan etc. Pana si Albania e mai buna,sau Kosovo,ce *** va imbatati cu apa rece?? Cica Brazilienii Europei,bai a zburat puiul cu ata,a fost pe vremea lui Hagi,Dumitrescu,Adrian Ilie,acum suntem ratatii Europei! Trebuie un antrenor meserie,un psiholog,jucatori tineri,o reconstructie de la temelie! Ce vise sunt astea cu calificarea? Pai bai,vom juca cu Scotia sau Islanda in deplasare,ne fac aia muci!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează