FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SUEDIA 0-2

ROMÂNIA - SUEDIA 0-2 // VIDEO Nicolae Stanciu, resemnat: „Ne-am simțit neputincioși. N-am avut nicio ocazie”

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 noiembrie 2019 00:03

Nicolae Stanciu s-a declarat resemnat după o nouă campanie de calificare eșuată. România a pierdut meciul decisiv cu Suedia, scor 0-2.

„Sunt dezamăgit că nu ne-am făcut fanii fericiți. Pe teren ne-am simțit neputincioși, nu știu dacă am avut o ocazie clară de gol. Cred că ne-a lipsit agresivitatea. Trebuie să analizăm ce mai avem de făcut pentru meciul cu Spania. Acum ne-a mai rămas doar Liga Națiunilor. Din teren m-am simțit neputincios precum colegii mei.

E dreptul oamenilor să critice. Vom vedea ce va fi pe viitor. Domnului Contra îi expiră contractul în decembrie, nu știu dacă va rămâne. Nu e treaba mea. Eu mi-aș dori să rămână, dar nu e decizia noastră și nici nu știu părerile celorlalți colegi”, a declarat Nicolae Stanciu.

Vezi și:

ROMÂNIA - SUEDIA // „Tricolorii” merg la barajul din Liga Națiunilor! Cine sunt cele două adversare pe care le pot întâlni în drumul spre EURO 2020

ROMÂNIA - SUEDIA 0-2 // Șumudică l-a masacrat pe Contra: „Nu trebuie să mai ascundem gunoiul sub preș. E la mintea cocoșului filosofia suedezilor”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
florar
florar  •  17 Noiembrie 2019, 23:42

Stancu a jucat de 10 ori mai bine decât a jucat Ianis cu Feroe sau Malta...Când Ianis a jucat slab au sărit toți să spună că nu jucase pe postul lui...Când Stanciu și el este folosit pe alt post se găsesc deștepții sa- l critice că nu a fost determinant...Pai Stanciu de multe ori a fost poziționat între cei doi fundași români ...La cehi unde a fost egalul lui Mesia juca mult mai în față...

stoichkov9
stoichkov9  •  16 Noiembrie 2019, 08:45

Stanciu a fost slabut rau aseara, el deac si keseru. Parea obosit din start.

maccsero
maccsero  •  16 Noiembrie 2019, 01:02

Stanciule, capul sus. Tu și Tătă sunteți singurii care au arătat onorabil. Mitriță a dezamăgit, Ianis n-a contat, Coman săracul parcă era venit din divizia B, Deac... (?)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează