FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - KAZACHSTAN U21 0-0

Săndoi, trădat de Alibec: "Dacă marca din penalty am fi luat cele 3 puncte"

Denis Alibec putea aduce primele 3 puncte din aceste preliminarii, dar a ratat un penalty
Denis Alibec putea aduce primele 3 puncte din aceste preliminarii, dar a ratat un penalty

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 03 iunie 2011 22:06

Antrenorul principal al echipei de tineret a României, Emil Săndoi, a declarat, vineri, după meciul cu Kazahstan, scor 0-0, din preliminariile Campionatului European Under 21, că rezultatul este "foarte greu de digerat". În repriza a doua, Denis Alibec a ratat un penalty obţinut de C. Matei.

"Acest rezultat este foarte greu de digerat. Am dominat, dar a fost o dominare sterilă, n-am fost inspiraţi în faţa porţii. Dacă am fi reuşit să înscriem din lovitura de pedeapsă, probabil am fi trecut trei puncte în contul nostru", a spus Săndoi, conform Mediafax

Emil Săndoi a precizat că singurul aspect pozitiv este că, la fel ca în meciul cu Letonia, s-a obţinut un astfel de rezultat la începutul preliminariilor:

"Singurul lucru pozitiv - că s-a întâmplat la primul joc. Mai sunt jocuri în această grupă, foarte grea. Cred că şi adversara noastră de azi va mai lua puncte de la celelalte echipe".

Tehnicianul a adăugat că recunoaşte lipsa de luciditate, lipsa de inventivitate şi faptul că s-a intrat în jocul adversarului chiar din primele minute. "N-am prins cea mai bună zi", a spus Săndoi, arătând că speră ca din echipa Under 19 a României să se remarce jucători care să fie cooptaţi la reprezentativa pe care o antrenează, din toamnă.

El a apreciat că niciun jucător român n-a avut o evoluţie bună în meciul de vineri cu Kazahstan, adăugând însă astfel de lucruri se întâmplă mai ales la jucătorii tineri, în debutul competiţiilor internaţionale. Antrenorul a precizat că şi-a avertizat jucătorii că îi aşteaptă o partidă foarte grea, dar nu poate spune că e dezamăgit de rezultat.

"În repriza a doua ne-am creat ocazii de gol mai multe, dar lipsa de inspiraţie la finalizare, lipsa de inspiraţie la construcţie ne-a privat de un rezultat bun. Nu prea aveam soluţii în acest moment, la acest joc", a mai spus el.

Citeşte AICI ce s-a întîmplat în meciul contra Kazachstanului!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
greem
greem  •  04 Iunie 2011, 00:57

Daruiti-va mai copii si lasati distractiile daca vreti sa fiti fotbalisti.

dreamer123
dreamer123  •  04 Iunie 2011, 00:47

Alibec = 0

cristi_mold
cristi_mold  •  03 Iunie 2011, 23:32

Vedeti ca in poza este Tucudean, jucatorul lui Dinamo, nu Alibec

Vezi toate comentariile (6)
Comentează