NATIONALA  ·  ROMÂNIA

SELECȚIONER ROMÂNIA // FRF concurează cu Federația Chinei pentru Olăroiu » Reacția antrenorului: „Foarte mulți bani de dat ca să plec de aici”

Joi, 21 Noiembrie 2019, 11:43

SELECȚIONER ROMÂNIA // Cosmin Olăroiu (50 de ani), locul 5 în campionatul Chinei cu Jiangsu Suning, a fost trecut pe lista scurtă a naționalei României de Mihai Stoichiță și de Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF. 

Oli s-a arătat încântat că munca îi este apreciată, dar susține că nimeni de la FRF nu l-a căutat până în acest moment. 

„În primul rând, până acum, când vorbim noi, nu m-a căutat nimeni de la FRF. Şi nici nu cred că se va întâmpla asta, fiindcă ei ştiu că eu sunt sub contract. Mă bucur că oamenii din ţară, suporterii, îmi apreciază munca, dar, în acest moment, nu pot pleca din China. Mai am contract cu Jiangsu şi, ca să-l reziliez, trebuie să dau înapoi foarte mulţi bani”, a declarat Olăroiu pentru Adevărul

7 milioane de euroe salariul anual al lui Olăroiu la Jiangsu Suning

FRF vs Federația Chinei

Antrenorul român e și pe lista Federației Chinei, după ce Marcello Lippi și-a dat demisia. 

„Sunt, într-adevăr, pe o listă din care mai fac parte cinci antrenori, printre care şi Scolari. Dar, iarăşi, e greu de crezut că Jiangsu îmi va da drumul“, a adăugat Olăroiu.

Vezi și:

SELECȚIONER ROMÂNIA / Andrei Vochin, despre instalarea lui Olăroiu la națională: „Eu îți garantez că în două săptămâni se bagă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!”Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Libertatea

Comentarii (4)

its..1134  •  21 Noiembrie 2019, 21:40
Postat de dansy pe 21 Noiembrie 2019, 15:54

Ce ne tot obositi cu Olaroiu?Pai ce mare antrenor este Olaroiu care a arbitrat numai pe la camile????Faceti tot ce puteti sa-l aduceti pe Dan Petrescu.Asta da antrenor!

Pai vezi tu...obositule. Olăroiu a antrenat.. nu a arbitrat. Poate de aia nu înțelegi.

dansy  •  21 Noiembrie 2019, 15:54

Ce ne tot obositi cu Olaroiu?Pai ce mare antrenor este Olaroiu care a arbitrat numai pe la camile????Faceti tot ce puteti sa-l aduceti pe Dan Petrescu.Asta da antrenor!

submarina  •  21 Noiembrie 2019, 14:35

Daun aici ar fi fost bun...

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 MotoGP, Documentar

Marc Marquez

Digi 2
19:00 Rezumat

Golurile lunii martie

Digi 4
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Rezumat

Magazinul Ligii Campionilor

Digi 3
Program TV complet

Liga 1