NATIONALA  ·  ROMÂNIA

SELECȚIONER ROMÂNIA / Andrei Vochin, despre instalarea lui Olăroiu la națională: „Eu îți garantez că în două săptămâni se bagă”

Joi, 21 Noiembrie 2019, 09:35

SELECȚIONER ROMÂNIA // Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, a fost întrebat despre variantele la dispoziție pentru înlocuirea selecționerului Cosmin Contra.

Selecționerul va fi ales prin vot de către membrii Comisiei Tehnice federale. Aceștia sunt: Stoichiță (președinte), Geolgău, Contra, Rădoi, Țicleanu, Belodedici, Vlădoiu, D. Moraru, Augustin, Cămătaru, Țiți Dumitriu, Marcel Răducanu, Dan Apolzan, Ianovschi, C. Paraschiv, Z. Jakab, M. Albon. Andrei Vochin este membru fără drept de vot. 

La câtă capacitate de muncă ştiu eu că are Olăroiu, în două săptămâni vede toate meciurile pe care le-am văzut noi în patru luni (n.r. - referitor la faptul că Olăroiu nu este la curent cu situaţia din Liga 1). 

Eu îţi garantez că în două săptămâni se bagă... La Dubai avea o pivniţă pentru studiul video şi intra, n-aveai nici semnal la telefon, şi intra de dimineaţă şi ieşea noaptea. Nu ştiau nici cei din cadrul familiei pe unde e”, a declarat Vochin, în dialog cu moderatorul Dan Udrea, la TV Telekom Sport. 

Oficialul FRF nu exclude nici alți antrenori pentru banca naționalei: „Sunt destule nume, de unde ar putea să aleagă, cred eu, cei din zona tehnică. Adică, sunt antrenori cu foarte mare experienţă, cum ar fi Mircea Lucescu, să spunem. 

Sunt antrenori din pătura de vârstă medie, dar cu suficientă experienţă, cum ar fi Hagi, Dan Petrescu. Sunt antrenori din generaţia tânără, cum e Mirel Rădoi. La generaţia cu mare experienţă l-aş introduce şi pe Ladislau Boloni”.

Cosmin Olăroiu (50 de ani) îi antrenează în prezent pe chinezii de la Jiangsu Suning, echipă care ocupă locul 5, după 27 de etape, cu 44 de puncte. E plătit însă cu un salariu astronomic, 7 milioane de euro pe sezon, ceea ce face aproape imposibilă varianta aducerii lui.

Vezi și:

EXCLUSIV Cosmin Contra pândește postul lui Dan Petrescu! În ce condiții poate să preia CFR Cluj și ce se întâmplă cu „Bursucul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Cine e italianca din prima linie de la Arad care l-a impresionat pe ministrul sănătății

Libertatea

Comentarii (9)

andrei.33  •  21 Noiembrie 2019, 15:21

Garantezi tu? Cu ce garantezi, moșule, cu casa, cu mașina, sau doar asa pe vorbe ca e gratis? Jurnalism de carton.

ntmarcel4  •  21 Noiembrie 2019, 11:39

OLAROIU ESTE UN *** SINISTRU PLATIT CA SI CUM AR FI LUAT ANUAL NOBELUL PENTRU CITE CEVA...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marian0904  •  21 Noiembrie 2019, 11:34

Vine Oli la nationala. Ce gluma proasta! Face si drege, apoi si-o ia in barba ca Gurita. Se gasesc gsp-istii sa-l faca mic. Mic, mic de-tot. Probabil singurul antrenor roman din La Liga a ajuns bataia de joc a gsp-ului. Ne uitam la fotbal la CL si, aproape peste tot, apare scris RESPECT. Intelegem despre ce e vorba? Trimiterea la rasism e minora.

Vezi toate comentariile (9)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Openul Scoției și Mastersul de la Londra

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1