FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U20

FRF ia măsuri după umilința României U20 din Italia » Bogdan Lobonț, tras la răspundere: „Îi scutur!”

Bogdan Lobonț, selecționer România U20 // foto: Imago Images
Bogdan Lobonț, selecționer România U20 // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 18 noiembrie 2021 09:02 / Actualizat joi, 18 noiembrie 2021 09:22

Eșecul usturător al echipei naționale U20 a României din Italia, 0-7 cu selecționata similară din Peninsulă, se lasă cu urmări. Selecționerului Bogdan Lobonț (43 de ani) îi sunt cerute explicații de către reprezentații Federației Române de Fotbal.

Luni, selecționata recent înființată a României a fost umilită în Italia, 0-7 cu reprezentativa U20 a gazdelor. Culmea, scorul ar fi putut lua proporții și mai mari, doar că portarul Antony Gabriel Petre a avut 3 intervenții excepționale pe final!

Eșecul sever din Italia nu este prima astfel de înfrângere a naționalei U20, care în octombrie a pierdut drastic în Germania, 0-4, iar în septembrie și mai rău în Anglia, 1-6.

În acest context, selecționerul Bogdan Lobonț și jucătorii vor fi „scuturați”, spune Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF.

Prima reacție după umilința trăită de România U20 în Italia: „Ar trebui să ne dea de gândit! Nu facem față cu echipele de top”
ITALIA U21 - ROMÂNIA
Prima reacție după umilința trăită de România U20 în Italia: „Ar trebui să ne dea de gândit! Nu facem față cu echipele de top”

Mihai Stoichiță: „L-am chemat pe Lobonț să avem o discuție”

„L-am chemat pe Lobonț săptămâna viitoare să avem o discuție, să văd și eu cum au tratat, ce au vorbit, cum au pregătit jocul. Nici n-am știut ce organizare, ce strategie vor să facă. Vreau să vorbesc și să-i scutur.

Trebuie scuturați puțin. Nu trebuie omorâți prea tare cei de la U20, pentru că au fost jucători mai mici cu un an și doi decât adversarii, iar la vârsta lor e normal să apară astfel de performanțe”, a spus Stoichiță, potrivit digisport.ro

De la înființare, selecționata U20 a României a disputat 6 meciuri. Pe lângă cele 3 eșecuri menționate, „tricolorii” au și 3 victorii, toate cu scorul de 2-1, în fața Portugaliei, Cehiei și Poloniei.

Sincer, pentru mine e o surpriză foarte mare, chiar dacă au jucat cu Italia. Acum câteva zile, naționala U20 a câștigat contra Poloniei și am văzut un meci reușit. Nu știu ce s-a întâmplat acum, nu pot să-mi dau seama. E clar că nu e normal. 

Se pare că în jocurile cu echipele de top din Europa nu putem face față. E clar că ne sunt superiori.

- Dorinel Munteanu 

Citește mai multe știri despre echipa națională: 

Conflictul neștiut dintre Mirel Rădoi și șefii FRF » Planul selecționerului, dejucat: „Mirel, tu ești împotriva noastră?!”

Enes Sali, reacție „la rece” după debutul la echipa națională » Ce spune despre mesajul primit de la Barcelona

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
remarque
remarque  •  18 Noiembrie 2021, 15:04

pai explicatiile sunt doua generate de modul de a gandi si manageria fotbalul romanesc de catre FRF: 1 selectia 2. selectionerul

1646338025437227
Mihai Mitrofan  •  18 Noiembrie 2021, 11:20

DEMISIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Vezi toate comentariile (2)
Comentează