FOTBAL  »  NATIONALA  »  TURCIA - ROMÂNIA

Tactica lui Piţi i-a făcut şah-mat pe turci: "Arătau ca proştii din filmele lui Nicolaescu" Cine spune Dinu că n-are ce căuta la naţională

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 octombrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 12 octombrie 2012 23:48

Cornel Dinu laudă tactica folosită de Piţurcă în meciul Olanda - România 0-1. Dinu nu e de acord  cu o singură alegere pe care a făcut-o selecţionerul

"A fost o formaţie aşezată mult mai aproape de adevăr, poate cu excepţia lui Stancu, folosit în banda stîngă. Tamaş a jucat bine pe dreaptă, a mai evoluat acolo în carieră. Goian a fost imbatabil.

Turcia a fost surprinzătoare faţă de ce ştiam eu despre ea. Presingul pe care l-am făcut şi-a făcut efectul, i-am văzut pe turcii ăia proşti din filmele lui Sergiu Nicolaescu.

Am profitat acupînd foarte bine terenul. Paradoxal am cîştigat majoritatea duelurilor aeriene. Golul lui Grozav e o capodoperă a gafelor pe care a comis-o Volkan, dar e bine că Grozav l-a păcălit.

Odată cu introducerea lui Cociş am făcut un pas înapoi, nu trebuia băgat. El nu-şi are locul la naţională", a declarat Cornel Dinu la Fanatik Show, pe DigiSport.

Următorul meci este România - Olanda şi se va juca marţi, de la ora 21:00 , pe Antena 1 şi liveVIDEO pe GSP.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
gabrix_
gabrix_  •  13 Octombrie 2012, 22:35

in frigiderul lui Armstrong nu s-a gasit nimic!! atentie la frigiderul lui Mimi!!

carol50
carol50  •  13 Octombrie 2012, 17:53

felicitari un meci si o victorie mare!

efor
efor  •  13 Octombrie 2012, 09:37
Postat de alb_rosu_in_vn pe 12 Octombrie 2012, 23:27

E adevarat, Cocis a recuperat cateva mingi, n-ar trebui sa fim atat de aspri cu el. Dar fata de efortul si evolutia celorlalti, Cocis a parut din alt film. Eu cred ca Turcia nu e iesita din carti. ne poate bate la Bucuresti. Pentru noi va fi greu sa repetam un meci atat de bun impotriva Olandei sau Turciei. Ar trebui sa profitam de actuala conjunctura si sa jucama la victorie si cu Olanda, pentru a obtine calificarea de pe primul loc. La baraj nu vom avea sanse prea mari, nefiind capi de serie.

subscriu la ideea ca turcia nu a iesit din carti.cu talentul nostru proverbial de a rasturna donitza cu lapte cand e aproape plina,parca vad ca ne bat turcii la bucuresti,facem vreo doua egaluri cu ungaria si unul cu estonii,si ciao!sa fim seriosi,turcii au jucat atat de slab aseara,incat cred ca le-ar fi fost greu sa castige si daca n erau singuri pe teren.apropo or fi zis si ei cum se zice pe la noi: "adversarii si-au dorit mai mult victoria?":)))..iar cu norocul lui piturca,va spun un lucru,nici la barbut nu poti castiga 4ever...

Vezi toate comentariile (35)
Comentează