FOTBAL  »  NATIONALA  »  ATAC

Tatăl lui Răzvan Burleanu rupe tăcerea! Îl pune la punct pe Gigi Becali și atacă dur un nume mare de la noi: "De-abia aștept să plece din România!"

Gheorghe Burleanu: FOTO: Gazeta Sporturilor
Gheorghe Burleanu: FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 aprilie 2018 20:20

Gheorghe Burleanu (59 de ani), fost jucător în Divizia A la FC Scornicești,  Dinamo Bacău sau Ceahlăul, a avut prima ieșire publică după mai mult timp și l-a pus la punct pe Gigi Becali, un aprig contestatar al fiului său. 

"Dacă Gigi Becali a ales să îl susţină pe Ionuţ Lupescu atunci nu este nici o problemă. Fiecare este liber să facă tot ce consideră că este mai bine. Însă el o poate face şi fără atacuri de toată jena la adresa lui Răzvan. În ultimul timp l-a făcut în toate felurile pe băiatul meu. Că e securist, că e omul lui Băsescu, apoi că e omul lui Ponta şi tot aşa. Dar vreau să îl întreb pe Gigi Becali dacă are vreo probă pentru tot ce spune, corect? Dar vă spun eu că nu are.

Însă nu mă surprinde cum vorbeşte Gigi Becali de Răzvan, deoarece când mă uit la televizor la Gigi eu parcă mă uit la Las Fierbinţi. Cred că actorii din acest serial ar face treabă bună dacă l-ar lua pe Gigi să joace la ei în acel proiect. E simpatic foc! Mor de râs când îl aud. Sunt convins că într-o zi acest om o să îşi dea seama că a greşit grav faţă de Răzvan. Şi chiar dacă o să treacă 20 de ani tot e bine să recunoască faptul că a greşit. Este şi el părinte şi fiţi convinşi că uneori regretă de cum vorbeşte de copiii altor oameni", a declarat Gică Burleanu, potrivit Fanatik.

Tatăl președintelui de la FRF nu l-a uitat nici pe Ion Crăciunescu, după ce fostul arbitru a declarat că va pleca din România în cazul în care Burleanu va câștiga un nou mandat.

Burleanu senior a relatat două episoade controversate care îl au pe Ion Crăciunescu în prim-plan.

"Aş mai dori să vă spun ceva legat şi de acest Ion Crăciunescu, cel pe care eu nu îl mai am la inimă de pe vremea în care eram fotbalist, iar el arbitru. A spus că dacă Răzvan Burleanu câştigă alegerile el va pleca în SUA, nu? Îl sfătuiesc să îşi cumpere biletele de avion încă de pe acum. Dacă le cumpără de pe acum, atunci le ia şi el mai ieftine pentru că băiatul meu va câştiga sigur!

Dar haideţi să vă spun şi cu ce m-a supărat pe mine Ion Crăciunescu când eram în activitate. Îmi aduc aminte că jucam la Ceahlăul, iar la un meci de pe teren propriu, cred că împotriva celor de la Jiul Petroşani, spectatorii îl huiduiau pe Crăciunescu în drum spre vestiare după finalul primei părţi. Dintr-o dată, l-am auzit pe Crăcinescu când îi făcea pe suporteri moldoveni jegoşi. Chiar dacă el îi înjura pe cei din tribune să ştiţi că eu m-am simţit jignit, deoarece şi eu sunt moldovean. Vreau să ştie lumea că acest Crăciunescu nu îi are la inimă pe moldoveni.

Nu pot să uit şi un alt meci arbitrat tot de marele Crăciunescu. Jucam atunci la Bacău, iar Universitatea Craiova a luat eventul în acel an. Mă refer la eventul oltenilor din 1991. Însă în meciul direct, acest fost arbitru ne-a făcut praf. Cârţu era antrenorul oltenilor care mi se pare că este şi rudă cu Crăciunescu. După meci săracul Mănăilă de la olteni mi-a spus pe teren că îi este ruşine de tot ce s-a întîmplat. Dar abia aştept să văd când Crăciunescu părăseşte România. Ce faţă o să aibă! Bine, dacă se va ţine de cuvânt", a precizat Gică Burleanu. 

Gheorghe Burleanu, fost fotbalist cu 59 de goluri în 353 de partide în toată activitatea, a acordat în martie 2014 un interviu pentru Gazetă. Printre altele, a dezvăluit la acea vreme că a ratat un transfer important din cauza faptului că a fost trimis la un centru de reeducare după ce l-a bătut pe fiul unui polițist! 

Tatăl lui Răzvan Burleanu mai povestea la acea vreme cum cel care l-a salvat a fost Florin Halagian, care l-a adus la FC Olt: "Odată, Halagian i-a spart nasul lui Piţi, în vestiar, după meci. Ratase un penalty, într-o partidă cu Argeşul, care câştigase prelungiri". 

"Din cauza cazierului meu pătat am ratat transferurile la echipele mari ale ţării, Steaua şi Dinamo" Gheorghe Burleanu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (59)
gintonic
gintonic  •  06 Aprilie 2018, 09:08

Bai blatistule cu fata de bidon turtit, de meciurile vândute nu ne povestești nimic ?

yeatsron
yeatsron  •  05 Aprilie 2018, 18:18
Postat de balauru48 pe 05 Aprilie 2018, 09:53

Oltenii au distrus Romania!!!

corrrect! dintr-o regiune unde *** sunt ***, nu se puteau naste ***, numai buni de bagat prin puscarii! din pacate, astia au ajuns sa aiba puterea si rezultatele se vad... Sfatul meu: PLECATI DIN ROMANIA! - tara unde furatul, nemunca si pomana au atins culmi de neimaginat!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1615275382087697
Yuri Firsov  •  05 Aprilie 2018, 13:44

UN BETIV CU ""ACTE IN REGULA""!!SI...""CUM E TURCUL E SI PISTOLUL"""!!!!

Vezi toate comentariile (59)
Comentează