FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U19 - UCRAINA U19

Tortul înfrângerii! 3 lucruri neștiute despre noaptea furtunoasă după ratarea calificării de la U19! Moruțan a fost aproape de leșin

Articol de , - Publicat joi, 29 martie 2018 13:58

Băieții de la România U19 au picat imediat după golul de 1-2, înscris de căpitanul ucrainean Bondar.

Banca s-a prăbușit chiar și pe teren, n-a mai așteptat ultimele trei minute, iar fotbaliștii au plâns în vestiar, în autocar și la hotel. Printre lacrimi s-au strecurat 3 momente care au întregit tabloul unei seri triste.

  1. A plâns non-stop
    La declarații au ieșit doar doi jucători. Dima, suspendat în meciul cu Ucraina, l-a numit pe Moruțan "fratele meu, nu am cum să mă supăr pe el", iar căpitanul Dragomir, cu voce stinsă, și-a găsit cu greu cuvintele. Moruțan n-a vorbit cu nimeni până târziu în noapte. A plâns și în autocar, când oamenii din lot spun că a fost aproape de leșin.

  2. Tortul era pregătit
    La hotel, naționala U19 avea un tort făcut special pentru calificarea la Euro 2018 din Finlanda. Mai mult, marți era și ziua unuia dintre pilonii grupării, Tudor Băluță, marcator în primele două partide, iar ieri cea a închizătorului din "decisiv", Rareș Lazăr. Cu toate că atmosfera era apăsătoare, juniorii au servit tortul  primit din partea Federației.

  3. "S-a ales praful"
    Un alt "tricolor" afectat era Vlad Dragomir. Purtătorul banderolei a fost extrem de tranșant în discursul ținut în fața unora dintre colegi. "Nu-mi vine să cred, s-a ales praful de ceea ce am muncit în ultimii 10 ani, nu pot să cred că am pățit-o la fel pentru a doua oară", a spus fotbalistul lui Arsenal.

52din 55 de calificări la Euro U17, U19 și U21 a ratat România

"TRICOLORII" U19 AU REACȚIONAT ABIA IERI PE NET

"Este cea mai tristă seară din viața mea și sunt convins că nu voi uita prea curând" Alex Mățan
"O seară neagră. Nu mă gândeam nici măcar o secundă că nu putem obține calificarea"
Andrei Vlad
"Cel mai dureros eșec, dar mă bucur că am reușit să formăm o familie"
Marco Dulca
"Doar neșansa a făcut să nu scriem istorie. Ne asumăm totul"
Rareș Lazăr
"Trebuie să ridicăm capul și să trecem peste, am luptat unul pentru altul până la capătul puterilor"
Denis Haruț

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (42)
368023036732853
Iuga Mircea  •  30 Martie 2018, 08:01

Morutan aproape de lesin,dar nu ati spus cand ,probabil cand a dat efectiv de pamant cu tricoul nationalei facut ghem.Alti fotbalisti pupa tricoul pe care il poarta ,in semn de respect,in scimb Morutan l-- a dat jos de pe el,l-a facut ghem ca pe o bucata de hirtie si l-a aruncat jos.Este un gest incalificabil.RUSINE sa-i fie,deoarece pentru el,asa a aratat ca acel tricou nu este o mandrie sa-l poarte si nici nu merita!!!!!!!!!!

bazileon
bazileon  •  30 Martie 2018, 06:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1171131839584420
Bobaru Ionel  •  29 Martie 2018, 21:52

Copii sunt ok,antrenorul,staful tehnic...aici e buba... Orchestra simfonica din Viena e mai buna decat altele pentru ca au DIRIJOR...Do,Re, Mi,Fa ETC se canta la fel oriunde in lume.Fotbalul se joaca dupa aceleasi reguli oriunde in lume.Cine face DIFERENTA?Pai solistu' si DIRIJORU'..

Vezi toate comentariile (42)
Comentează
Close