FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA 1-1

UPDATE Jandarmeria dă vina pe firma de pază pentru incidentele de pe Naţional Arena! Cum se apără cei care trebuiau să asigure liniştea

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 12 octombrie 2014 19:44

Egalul de aseară dintre România şi Ungaria, 1-1, n-a fost lipsit de incidente în tribunele Arenei Naţionale, lucru care s-a văzut şi în bilanţul dat publicităţii astăzi de Jandarmeria Română.

UPDATE / Firma de pază acuzată că nu şi-a făcut treaba a reacţionat prin purtătorul ei de cuvînt: "Nimeni de la firma noastră de pază nu are dreptul să intre pe stadion cu beţe telescop. Cu siguranţă vom lua măsuri împotriva celor care apar pe imaginiile difuzate de presă de la meciul cu Ungaria. Regulile firmei noastre sînt clare, iar cei care au folosit un astfel de arsenal vor plăti pentru asta, mai ales că imaginile sînt elocvente. Toţi vor plăti, vom lua măsurile care se impun", a spus Antoniu Ungureanu.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Douăzeci de suporteri români au fost sancţionaţi contravenţional şi au primit interdicţie pe stadioane pentru o perioadă de la şase luni la un an, informează Jandarmeria Română.

De asemenea, după sesizarea Poliţiei, se fac cercetări pentru săvîrşirea a 19 infracţiuni, majoritatea pentru deţinere şi utilizarea de materiale pirotehnice, anunţă Mediafax.

Jandarmeria Română dă vina pe firma de pază care trebuia să asigure liniştea şi ordinea în interiorul Arenei Naţionale: "Controlul corporal sumar la accesul spectatorilor pe stadion, îndrumarea şi supravegherea publicului pe stadion au fost realizate de către cei peste 1.000 de agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractat de organizator".

Citeşte şi: FILMUL incidentelor de la România-Ungaria » Povestea unei seri din iadul peluzei

Citeşte şi: Presa i-a deschis ochii lui Răzvan Burleanu! Măsuri radicale luate de şeful FRF după incidentele de ieri: "Legea 4 va fi schimbată"

Citeşte şi: Urmele măcelului! Incidente grave pe Naţional Arena! » Suporteri umpluţi de sînge, bătuţi de Jandarmerie şi firma de pază (GALERIE FOTO)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (69)
romanbun
romanbun  •  13 Octombrie 2014, 08:29
Postat de leoc980 pe 13 Octombrie 2014, 08:14

Sterge-te la gura si pune mana pe telecomanda. Sau pe youtube. Nu e permis nimanui, cu exceptia politistilor, sa loveasca cetatenii in Anglia. Alternativa e puscaria, cu proces scurt si legi clare.

Mai "inteligentule" , daca erai cu nevasta sau copilul, pe stadion, si primeau bastoane in cap sau gaze in fata, ia sa vezi ce te transformai in huligan si te luai la bataie cu fortele de ordine ! Daca tot spui ca ai idee de fotbalul englez, uita-te mai bine si o sa vezi ca pe stadioanele lor vin femeile si copiii , ca la teatru si nu o sa vezi vreodata incidente de genul asta...

leoc980
leoc980  •  13 Octombrie 2014, 08:20

BGS trebuie desfiintata, interzisa si agentii identificati si pusi sub urmarire penala pentru ca batut spectatorii. Au fost angajati sa previna introducerea materialelor pirotehnice in stadion, nu sa ii bata pe cei care intra cu ele! Iar Jandarmeria trebuie acuzata de complicitate pentru ca le tineau spatele agentilor BGS cand loveau suporterii. Se vede in filmarea de aici dupa minutul 15:00: s://www.youtube.com/watch?v=9mezaJz0efM&feature=youtu.be

leoc980
leoc980  •  13 Octombrie 2014, 08:14
Postat de mihai231 pe 13 Octombrie 2014, 01:55

daca erau in anglia..oamenii care se ocupau de paza..ii calcau pe cap pe cei care au provocat aseara incidentele....oricum de la ultrasi a plecat totul...trebuia sa-i schingiuiasca....acum se vicimizeaza...ii dor raniiile...pacat ca au luat si cativa oamenii de treaba picioare in cap...insa majoritatea merita...,ai rau decat au luato aseara...repet daca se intampla intr-o tara occidentala...era prapad stateai 8 lunii in pat...

Sterge-te la gura si pune mana pe telecomanda. Sau pe youtube. Nu e permis nimanui, cu exceptia politistilor, sa loveasca cetatenii in Anglia. Alternativa e puscaria, cu proces scurt si legi clare.

Vezi toate comentariile (69)
Comentează
Close