FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECŢIE

UPDATE Victor Piţurcă, obligat să se împace cu renegaţii! » Reacţia lui Adrian Mutu după ce Răzvan Burleanu l-a cerut la naţională

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 martie 2014 14:38

UPDATE 14:30 Adrian Mutu a vorbit despre revenirea la naţională, după ce Răzvan Burleanu a anunţat că va susţine convocarea "Briliantului", dar şi a lui Săpunaru şi Ştefan Radu.

"Eu sper în continuare să fiu convocat la naţională, dar depinde de selecţioner. Eu pot să spun că sînt pe ultima sută de metri, dar Cristi Săpunaru şi Ştefan Radu mai au mulţi ani de jucat la naţională", a spus Mutu la Dolce Sport.

Adrian Mutu şi Cristi Săpunaru n-au mai fost convocaţi după conflicte cu selecţionerul Piţurcă, în timp ce Ştefan Radu a decis să se retragă de la naţională, deşi are doar 27 de ani.

---------

Răzvan Burleanu l-a confirmat pe Victor Piţurcă în funcţia de selecţioner, dar încearcă să impună revenirea unor fotbalişti cu nume.

Noul şef al Federaţiei anunţă că Adrian Mutu, Cristi Săpunaru şi Ştefan Radu trebuie să revină la lot.

"Din punctul meu de vedere, trebuie să facem tot posibilul ca toţi fotbaliştii de valoare să fie readuşi la echipa naţională. Avem experienţa barajului de calificare la Campionatul Mondial din Brazilia, cînd grecii ne-au învins cu o echipă de veterani precum Katsouranis şi Karagounis, iar noi nici măcar nu l-am convocat pe Adrian Mutu, un fotbalist care, chiar dacă a avut probleme de comportament de-a lungul carierei, are o valoare recunoscută.

Eu cred că este nevoie de Mutu la naţională în continuare, aşa cum avem nevoie de Ştefan Radu sau de Cristian Săpunaru, jucători care îşi fac bine treaba la echipele lor de club. Sigur, rămîne la latitudinea lor dacă vin sau nu, însă noi avem obligaţia să încercăm să-i readucem la echipa naţională", a declarat Burleanu pentru ziarulring.ro

Reacţia lui Burleanu este întocmai cu discursul lui Reghecampf, tehnician care dintotdeauna a susţinut că e nevoie de iertarea celor trei şi cu care tînărul şef al FRF are o relaţie specială, consultîndu-se foarte des.

Burleanu a discutat cu Reghe despre situaţia lui Mutu recent, cînd s-au întîlnit la Arena Naţională cu ocazia amicalului România - Argentina. Antrenorul Stelei, care venise la arenă împreună cu "Briliantul", i-a spus lui Burleanu că nu concepe echipa naţională fără cei trei fotbalişti.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (59)
cosminmao
cosminmao  •  17 Martie 2014, 10:25
Postat de kraus pe 07 Martie 2014, 22:29

Radu e mediocru, dacă era ceva de capul lui îl lua de mult Juve sau Milan.

ba da prost esti . cum poti numi mediocru un jucator care e capitanul lui Lazio

brutarul
brutarul  •  10 Martie 2014, 06:57
Postat de kraus pe 07 Martie 2014, 22:29

Radu e mediocru, dacă era ceva de capul lui îl lua de mult Juve sau Milan.

nu poti numi mediocru un jucator care e titular in prima liga italiana si nu la orice echipa... e vorba totusi de S.S. Lazio

kraus
kraus  •  07 Martie 2014, 22:29

Radu e mediocru, dacă era ceva de capul lui îl lua de mult Juve sau Milan.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează