FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRANȚA

Viorel Moldovan a mers la Nantes pentru a urmări Franța în meciul câștigat cu Camerun 3-2! Cum arată echipa pe care a folosit-o Deschamps

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2016 21:49

Franța a jucat un amical cu naționala Camerunului la Nantes, iar Viorel Moldovan a fost acolo pentru a-i urmări pe francezi.

România va întâlni formația gazdă în chiar primul meci de la EURO, pe 10 iunie, de la ora 22:00.

Franța a câștigat meciul cu Camerun, scor 3-2. Matuidi a deschis scorul în minutul 20, dar peste doar două minute Aboubakar a egalat.

Giroud a dus-o pe Franța din nou în avantaj în minutul 41. Când puțini credeau că se mai poate întâmpla ceva Choupo-Moting a egalat în minutul 88.

Payet a ieșit la rampă și a marcat în minutul 90 și a adus victoria Franței într-un meci controlat fără prea multe probleme de echipa sa.

Acest meci a fost unul dintre cele mai importante teste pentru francezi înainte de EURO. Formația introdusă de Deschamps va fi probabil cât mai aproape de cea care va întâlni România.

Echipa Franței:

Lloris – Sagna, Rami, Koscienly, Evra – Pogba, Diarra, Matuidi – Payet, Giroud, Coman

Ultimul test pentru francezi va fi pe 4 iunie, cu Scoția, un adversar care se aseamănă ca stil cu echipele pe care Franța la va întâlni în grupa de la EURO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează