GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  DONAȚII

VIDEO. Ion Ion Țiriac și Ilie Năstase, donații de Revelion! Totul s-a filmat + suma obținută

Ion Ţiriac jr. și Ilie Năstase s-au alăturat campaniei „Spitale publice din bani privați”, sub egida Fundației Metropolis.
Ion Ţiriac jr. și Ilie Năstase s-au alăturat campaniei „Spitale publice din bani privați”, sub egida Fundației Metropolis.

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 ianuarie 2021 10:17 / Actualizat vineri, 01 ianuarie 2021 10:56

Ion Ţiriac jr. și Ilie Năstase s-au alăturat campaniei „Spitale publice din bani privați”, aflată sub egida Fundației Metropolis.

  • Fundația Metropolis contribuie de 20 de ani la construirea unei lumi în care oamenii zâmbesc, prin crearea accesului acestora la sănătate, educație și dezvoltare emoționala echilibrată. Fundația se concentrează pe asistență socială pentru copiii vulnerabili din centrele proprii și partenere, pe renovarea spitalelor publice din bani privați, dar și pe susținerea cauzelor individuale verificate;
  • Cum poți dona

Vloggerul Selly a filmat un videoclip special pentru finalul anului, alături de cântăreața Alina Eremia și de actorul Codin Maticiuc, cel care se află în spatele acțiunii umanitare.

Cu pretextul colindatului, cei 3 au dorit să strângă bani pentru cauza spitalelor problematice din România. Demersului s-au alăturat persoane cunoscute din lumea sportului, în frunte cu fostul mare tenismen Ilie Năstase și fiul președintelui Federației Române de Tenis, Ion Ion Țiriac.

Ion Ion Țiriac și Ilie Năstase, donație pentru spitalele din România

Nu au fost înregistrate momentele în care fiecare persoană a donat bani. Dar la final Selly a publicat suma totală strânsă, care se ridică la 28.000 de euro!

În campanie s-au alăturat și alte persoane cunoscute din România, precum Elena Băsescu, Inna, Cristina Ich sau Nicole Cherry.

Vezi și:

lie Năstase și Ion Țiriac, urmăriți pe străzile din Londra: „Mă băgați la pușcărie! Mâncam cu 2,5 dolari pe zi, dormeam în hotel de 3 lire!”

Reacția lui Ion Țiriac, după alarma dată de OMS: „Nu mai suntem oameni reali” » Ce au decis Bill Gates și Steve Jobs pentru copiii lor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
1165169533513579
Toros Aurelianus  •  03 Ianuarie 2021, 09:30

*** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

452333548303212
Ronald Roman  •  01 Ianuarie 2021, 21:44

Cu mascutza pe barbie...Ce sa mai zici!

169210116778515
Valeriu Chis  •  01 Ianuarie 2021, 21:18

Gestul este incredibil de urat, intrucat daca era facut cu ganduri bune, nu era facut in fata camerei de filmat ci cu discretie si in anonimat.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează