GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  DOSARUL TINERETULUI

"Am cerut demisii"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 octombrie 2007 00:00

Florian Gheorghe ramine singurul conducator al sportului care a incercat sa anuleze contractele de la Tineretului. Florian Gheorghe a fost presedinte la ANS din februarie 2005 si pina in decembrie 2006. De cind a demarat afacerea strandul Tineretului si pina in prezent, ramine singurul conducator al sportului romanesc care a dorit sa blocheze contractele.

- Guvernul a controlat in 2006 CSNB "Lia Manoliu"...
- Da. Eu au sesizat Corpul de control al primului ministru pentru a verifica toate contractele incheiate de Complexul Sportiv "Lia Manoliu". Eu am incercat sa fac lumina si mi-a fost dificil. Primeam de la subordonatii mei doar frinturi de contracte.

- Dupa control ce ati facut?
- Fiindca singur nu aveam sorti de izbinda, am sesizat toate organele competente, inclusiv Departamentul National Anticoruptie.

- Cum sint contractele de inchiriere a strandului Tineretului?
- Prima data nu mi-a venit sa cred ca sint reale. Am crezut ca sint o gluma. Cum sa-ti dai bunul pe o perioada de 147 de ani fara sa primesti nimic in schimb?! Ba, mai mult, in final ramii si fara el! Sint aberante si total in defavoarea sportului.

- Ati incercat sa sanctionati pe cineva?
- Bineinteles. Pe conducerea de atunci a complexului: Bogdan Gheorghe si Dan Tudose. Ambii au fost schimbati, dar nu dati afara pentru ca trebuiau clarificate lucrurile. Le-am explicat ca nu am nimic personal cu ei. Am auzit ca Gheorghe a promovat, e secretar general, iar celalalt a ramas director adjunct la CSNB.

- Au existat presiuni asupra dumneavoastra?
- Da, dar am rezistat. Am slujit sportul. Problema e ca dupa ce ca sintem saraci, mai si furam...

- Va reusi acum ANS ?
- Nu cred. Nu inteleg pasivitatea actualei conduceri. Imi ridica mari semne de intrebare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează