GSP SPECIAL  »  ANCHETELE GAZETEI  »  MITĂ LA U17

Mihalcea i-a cerut tatălui juniorului Negruţ să îi trimită şpaga direct în cont

Sergiu Negrut, Negrut, Romania U17
Sergiu Negrut, Negrut, Romania U17

Articol de - Publicat marti, 16 martie 2010 00:00

Surse GSP susţin că federalul Adrian Mihalcea i-ar fi indicat tatălui juniorului Sergiu Negruţ să tri mită şpaga de 7.000 de euro prin virament bancar

Ziua I: sîmbătă, 13 martie. Gazeta Sporturilor a dezvăluit faptul că Dorel Negruţ, tatăl juniorului Sergiu Negruţ (16 ani), de la CFR Cluj, a fost sunat toamna trecută de federalul Adrian Mihalcea şi i s-au cerut 7.000 de euro pentru ca Florin Cheran să-i convoace fiul în lotul pentru miniturneul de calificare la CE 2010 de la Mogoşoaia.

Ziua a II-a: duminică. Părintele fotbalistului a confirmat la Realitatea TV dezvăluirile GSP: "Antrenorul Cheran ştie bine ce s-a întîmplat. Vreau să se facă selecţie pe merit. De asta n-am acceptat să dau bani. Dacă se va face anchetă, cu siguranţă se pot scoate stenogramele convorbirilor telefonice. Sînt şi alte dovezi, dar nu le discut acum".

Lupescu:
"Dorel Negruţ mi-a confirmat o parte din discuţii". Mircea Sandu: "Am văzut că nu Cheran e implicat, ci acel angajat FRF, Mihalcea, care ar fi cerut bani în numele lui. Dacă e adevărat, Mihalcea o să aibă de-a face cu oamenii legii".

Ziua a III-a: luni. GSP a identificat data primei convorbiri Mihalcea-Negruţ, 3 octombrie 2009, şi a aflat că alţi trei părinţi sînt decişi să declare în faţa instanţei că li s-a cerut şpagă de la FRF pentru ca băieţii lor să fie selecţionaţi la lotul de juniori U 17.

Ziua IV: marţi. Apropiaţii familiei Negruţ au dezvăluit pentru GSP că federalul Adrian Mihalcea i-ar fi indicat lui Dorel Negruţ inclusiv un număr de cont în care să vireze banii solicitaţi. Titularul contului este ţinut încă secret. Aceleaşi surse susţin că Mihalcea l-ar fi sunat de trei ori pe Dorel Negruţ pentru a-i solicita şpagă. De două ori în intervalul 3-5 octombrie şi o dată luna trecută. 

"La loturile naţionale sînt convocaţi tot felul de troglodiţi. Selecţia se face pe sacoşe. Belodedici e băiat cuminte, nu supără pe nimeni. Unde-l pui, acolo stă!"
Constantin Frăţilă, fost antrenor juniori (Evenimentul zilei)

"Sper să nu fie adevărat, altfel ar fi foarte trist"
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
 •  18 Martie 2010, 03:10

ar trebui sa se faca ordine cu spaga asta.sunt copii valorosi care se pierd,mergeti la cluburile mici sa vedeti copii buni.trec zilnic pe langa stalionul lia manoliu,sunt cateva terenuri unde se antreneaza copii,sunt copii talentati,dar cine ia vazut k nu au probabil parinti lor bani sa ajunga la dinamo ,steaua ,etc.e un baiat de 15,16 pe care l am remarcat blond cu parul lung,e un talent le incurca piciorele la toti e o placere cat de frumos se antreneaza ce pase il urmaresc tot timpul,

 •  16 Martie 2010, 13:21

cauza pt care multe talente se pierd.Cauza pt care suntem tot mai jos in fiecare an.

 •  16 Martie 2010, 10:18

Sa nu-mi spuna mie nimeni ca din banii federatiei se fac cantonamente afara pt. binele fotbalului romanesc.Nu!!Aici se duc baietii smecheri si daca prin absurd mai raman locuri libere se mai iau si fotbalisti.De aici vin si esecurile rusinoase cu echipe din lumea a-iii-a a fotbalului!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează