GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  103 ANI DE LA MAREA UNIRE

La mulți ani, România! Mesaje emoționante transmise de marii campioni români, de la Hagi și Nadia până la Simona Halep

Sportivii importanți ai României au transmis mesajele lor cu ocazia Zilei Naționale a României / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Sportivii importanți ai României au transmis mesajele lor cu ocazia Zilei Naționale a României / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 decembrie 2021 10:39 / Actualizat miercuri, 01 decembrie 2021 12:28

Sportivii importanți ai României au transmis mesajele lor cu ocazia Zilei Naționale a României, prin intermediul rețelelor de socializare.

România suntem toți și fiecare dintre noi poate face ceva pentru a înălța drapelul cât mai sus pe culmile succesului, indiferent de domeniu. La mulți ani, români! La mulți ani, România”, a scris Gheorghe Hagi, unul dintre cei mai mari fotbaliști români din toate timpurile.

„La mulți ani, Romania. La mulți ani, dragi români. Oriunde ne aflăm în lume, am fost și vom rămâne mereu romani”, a transmis legendara Nadia Comăneci, cea care recent a împlinit 60 de ani

„La mulți ani, români! Iubiți-vă țara!” » Doi internaționali moldoveni din Liga 1 ne oferă o lecție de patriotism
103 ANI DE LA MAREA UNIRE
„La mulți ani, români! Iubiți-vă țara!” » Doi internaționali moldoveni din Liga 1 ne oferă o lecție de patriotism

Mesajele postate de Simona Halep, Ana Maria Popescu sau Laurențiu Reghecampf

„La mulți ani, România!”, a fost mesajul publicat de Simona Halep pe Instagram. Darren Cahill, antrenorul cu care sportiva a atins Everestul în tenis, i-a răspuns Simonei la comentarii: „La mulți ani de Ziua Națională. Sper că toți românii au parte de o zi extraordinară”.

Spadasina Ana Maria Popescu, cea care în vară a câștigat medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a postat la rândul său un mesaj pe Instagram.

„La mulți ani, România”, a scris și Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, care a publicat și o fotografie în care era îmbrăcat în costum tradițional românesc.

„La mulți ani, dragi români! La mulți ani, România!”, a fost mesajul postat de Gabi Torje, fotbalistul celor de la Dinamo.

FCSB, surpriză pentru fani de 1 decembrie

Roș-albaștrii au postat un videoclip cu 3 foști jucători străini care au rămas în amintirea suporterilor pentru performanțele lor din tricoul vicecampioanei României, trimițând mesaje emoționante de ziua națională.

Este vorba de Federico Piovaccari, Daniel Georgievski și Filipe Teixeira.

„Sunt Federico Piovaccari și vreau să îi urez poporului român „La mulți ani!”. Ați rămas în inima mea. Hai roș-albaștrii! La mulți ani, România”, a spus atacantul italian.

„Salut! Sunt Daniel Georgievski, vreau să le urez tuturor românilor și fanilor FCSB o zi națională fericită. Am avut norocul să sărbătoresc cu voi atunci când eram acolo, este o zi superbă. Bucurați-vă de ea și sărbătoriți. Voi bea șo eu un pahar, aici în Australia. Distrați-vă! La mulți ani!”, a spus și Daniel Georgievski. 

„La mulți ani tuturor românilor și roș-albaștrilor. V-am pupat! Aveți grijă de corpurile voastre”, a spus și Filipe Teixeira.

Citește și alte știri de actualitate:

SPECIAL GSP „La mulți ani, români! Iubiți-vă țara!” » Doi internaționali moldoveni din Liga 1 ne oferă o lecție de patriotism

REMEMBER Niciodată pe podium! Cum s-au descurcat românii în ancheta pentru Balonul de Aur + șocantul caz al Stelei '86

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dobrin
dobrin  •  01 Decembrie 2021, 20:10

Laurențiu Reghecampf îmbrăcat în costum tradițional românesc dansând pe ritmurile lui Tzancă Uraganu :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează