GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  LANSARE DE CARTE

Cornel Dinu și-a lansat azi cartea „Misterele lui Mister”: „Răul domină în carte, așa cum predomină și în acest popor chinuit! Veți vedea că am păcate”

Cornel Dinu // FOTO: Andrei Crăițoiu +2   FOTO
Cornel Dinu // FOTO: Andrei Crăițoiu

Articol de - Publicat duminica, 02 iunie 2019 14:54

Cornel Dinu, fostul mare fotbalist și antrenor al lui Dinamo, și-a lansat azi a treia carte, „Mistere lui Mister”.

La Bookfest, Cornel Dinu, 70 de ani, a fost înconjurat de fani și de familie. „Transpir ca la Guadalajara, dar nu e deloc ușor când ai tăieturi pe inimă. Și nu doresc nimănui asta.

Am scris cartea la îndemnul fiului meu, după ce mi-a zis că mai am multe de spus. Răul domină în carte, așa cum predomină și în acest popor chinuit. În această carte veți vedea că am păcate! Și mulți au, dar nu au curajul să le recunoască.

Eu nu regret nimic, sunt drept în fața soartei! Vă invit să descoperiți poveștile în această nouă carte”, a spus Dinu la lansare.

cornel dinu3 +3 FOTO

Alături de Dinu a fost prezentă și nepoțica sa, Natalia: „Eu îl iubesc foarte mult pe bunicul meu. Este deștept, foarte bun și frumos”. „V-am zis că e cea mai reușită din familia Dinu!”, a replicat Mister :).

Misterele lui Mister” costă 39 de lei, dar la comanda online de pe site-ul editurii, pasionații poveștilor dezvăluite de Cornel Dinu, beneficiază de 10 lei reducere. Acesta mai are două romane autobiografice, „Zâmbind din iarbă” și „Jucând cu destinul”, fiecare carte fiind disponibilă la prețul de 10 lei, tot online.

Dezvăluirile din carte au creat un scandal imens

Pe 31 mai, Gazeta Sporturilor a publicat un pasaj din cartea lui Cornel Dinu, în care acesta povestește detaliile mituirii arbitrului Ion Crăciunescu de către Bernard Tapie, patronul lui Marseille. (Detalii AICI) Dezvăluirile au făcut înconjurul presei internaționale.

Citește și:

Ion Crăciunescu, reacție vehementă după acuzațiile lui Cornel Dinu: „Să meargă la detectorul de minciuni! Pentru mine, Dinu nu mai e nici domn”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
2036290743290484
Ion Marin  •  03 Iunie 2019, 11:00

Tsoumou de la Sibiu si Deac de la Voluntari, U.T.A are cativa tineri de perspectiva si mai sunt in Divizia B jucatori tineri care sa faca fata la Dinamo.Dar politica clubului se intreapta tot spre jucatori cu valoare scazuta.Eu daca eram acolo, aveam oameni cu ochi de selectie asa cum avea Traian Ionescu in anii 60, iar acum ii si aveam in curte , nu alergam dupa himere , ca Fabrini, jucatorii cu care trebuia atacat campionatul trebuiau luati sau amanetati din iarna , daca ai stofa si ochi de selectioner , nu ti trebuie prea mult sa ti dai seama daca un jucator se pliaza pe Dinamo si daca are valoare sau are tehnica , inteligenta si forta sa faca performanta.E foarte complicat , daca nu ai " OCHIUL MINTII ", PRIN care sa simti jucatorii , chiar e complicat.Succes Mircea Rednic, multumim ca ne ai salvat de la retrogradare, fara tine anul asta eram in divizia B , cu asa zisul antrenor Bratu, sau cu oricare altul.

2077264048956080
Vilcea Nicolae  •  02 Iunie 2019, 17:56

Știe cineva daca mister o sa și lanseze cartea și în alte orașe din țară și cînd?

turbozero
turbozero  •  02 Iunie 2019, 16:59
Postat de Chimir Sen pe 02 Iunie 2019, 15:37

Ridicolul Crăciunescu a comandat toate cărţile . Să nu citească cineva şi să-l scuipe pe stradă ...

ii sunt pline conturile prin insulele Cayman asa ca isi permite :))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează