GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

Celebră, iubită și în luptă cu un program încărcat! Andra: „Zumba este antrenamentul meu preferat"

Articol de - Publicat duminica, 27 octombrie 2019 14:26

Andra este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică pop din România și vedetă de televiziune. Între concerte nu spune nu unei ore de zumba. 

E celebră și foarte iubită. E soția lui Cătălin Măruță, vedeta Pro TV, și arată impecabil la 33 de ani. Chiar dacă are un program haotic, cu concerte, interviuri și alte evenimente, Andra nu uită niciodată să intre în sala de finess pentru câteva ore de antrenament.

„Dintre toate antrenamentele, cred că zumba este preferatul meu pentru ca ascult muzică și dansez. Timpul trece foarte repede. O să încerc să ajung la sală mai des, înainte sau după repetițiile cu trupa, cumva să mă strecor și printre filmări. Sunt în formă cât de cât, orice concert este pentru mine un antrenament cardio, dar am nevoie de mai mult ca să dau totul pe scenă și să scap de kilogramele în plus”, spune Andra.

Zumba este un program intens de aerobic-dance de origine columbiană care te ajută să arzi în jur de o mie de calorii într-o oră. 

„E foarte eficient antrenamentul! Mai ales dacă vrei să slăbești, zumba te ajută să scapi rapid de kilogramele nedorite acumulate . Și nu oricum, ci într-un mod plăcut: în pași de dans. Tu alegi. Zumba antrenează bună dispoziție, dar și corpul. Îmi place să mă relaxez și mai mă duc la masaj și spa. Nimeni nu cred că poate spune că are tot ce visează, că totul e perfect, dar asta nu înseamnă că ceva trebuie schimbat. Eu încerc să trăiesc în fiecare zi ca și cum ar fi un cadou. De cele mai multe ori îmi iese!", recunoaște artista. 

"Pe mine metabolismul mă sprijină dintotdeauna. Mă îngraş greu şi atunci când totuşi pun ceva kilograme, reuşesc să scap de ele printr-un regim care cere mai degrabă un pic de bunăvoinţă decât eforturi chinuitoare" - Andra, artistă

Citește și:

Andreea Bănică, superhot și la 41 de ani: „Mănânc amandine cu tava, dar am noroc cu sala”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează