GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Clipe grele pentru un acuzat din "Dosarul Transferurilor" » A fost dus de urgență la spital și Fiscul îi va lua casa

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 octombrie 2015 11:59

Jean Pădureanu, 79 de ani, a fost eliberat din pușcărie pe 18 iunie după ce a fost arestat în "Dosarul Transferurilor", dar trece prin momente grele.

Fostul șef de la Gloria a fost dus de urgență la spital, după ce a căzut pe scări.

"Nu mă simt prea bine! Am căzut pe scări și mă dor toate încheieturile. S-a întîmplat acum cîteva zile, cînd eram singur acasă", a declarat Pădureanu potrivit ziarului Libertatea.

Riscă să piardă casa

Pădureanu locuiește într-un apartament cu trei camere, din Bistrița. "Lordul" riscă să își piardă casa, pentru că Fiscul urmează să îl execute silit, în vederea recuperării prejudiciului în " Dosarul Transferurilor".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
ando89
ando89  •  21 Octombrie 2015, 15:14
Postat de unico_biancorossi pe 21 Octombrie 2015, 14:56

opinia mea era retorica. nu ai inteles bine. nu sunt avocat. sunt electrician la spitalul 9, in berceni. asa l-am cunoscut pe valahu. el e cazat acolo si se crede pilot de MIG.

Chiar a fost pilot pe Mig 15, a efectuat primele zboruri in decembrie 1950 alaturi de colegi chinezi si sovietici pe cerul RPD Coreene. Era singurul pe care americanii cu F86 reuseau sa-l doboare, dupa ce a cazut de sapte ori intr-o luna fara sa pateasca nimic a fost decorat cu ordinul Lenin si trimis acasa sa participe la colectivizare alaturi de generalul Ceausescu Nicolae. se pare ca era favoritul Annei Pauker, empatizau des in sedinte.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Octombrie 2015, 15:03
Postat de mihai_bn pe 21 Octombrie 2015, 14:11

Cand te face lumea prost mai intelegi, cand te face *** e deja grav. E evident ca faci parte din a doua categorie. Nu discutam blaturile lui Padureanu, alea au fost clare si se incadreaza in contextul Cooperativei stelisto-dinamoviste cu "sediul" la Bucuresti. Doar ca Padureanu nu s-a imbogatit din fotbal, ***. Acum are sechestru pe pensie, iar bunurile i se valorifica pentru acoperirea prejudiciului. Va sta la sora sa. Pe langa astea, toate medicamentele pe care trebuie sa le ia sunt cumparate de sora lui Padureanu, dar si de apropiati de-ai lui (printre care si un unchi de-al meu, deci stiu ce vorbesc) pentru ca ea nu are fonduri sa le achizitioneze singura. Padureanu n-are copii, nici n-ar avea cui sa lase o asa zisa avere. Cine-l mai ajuta pe Padureanu cu bani si alimente sunt Dragomir si Mircea Sandu. Voi cand va desfiintati, comunisti veniti cu tancurile de la Moscova?

tot ce ai spus este adevarat, suta la suta. si eu cunosc destule amanunte din drama acestui om. din acest motiv am postat cum am postat in primul coment pe topic. la nea jean chioar e vb de o drama, chiar daca el nu mai este chiar complet responsabil. el a facut Bulau in locul bunilor sai amici, pe care nu i-a dat in gat : Nasu' si Corleone, cei mai mari banditi din futbolul romansc, ever.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Octombrie 2015, 14:57
Postat de fangigi pe 21 Octombrie 2015, 13:06

La padureanu e maruntis mai anafule care-ti faci reclama la tv din banii nostri! Infractorul din Pipera a prejudiciat statul, adica pe noi, cu sute de milioane de euro si nu stiu sa-i fi luat o letcaie inapoi! Cat despre terenuri, iar n-am auzit sa i se fi confiscat macar unu din miile de hectare insusite fraudulos!! Ce faceti voi ori e lasitate, ori smecherie!

exact. de asta eram si eu nemultumit.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează