GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS VIDEO Incident la vamă: un șofer de tir român a fost lăsat să treacă, deși a spus că vine din Milano, zona roșie

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2020 13:19

Un videoclip urcat pe Facebook de un șofer de tir român arată cum autoritățile din Ungaria au gestionat prost situația provocată de Coronavirus, lăsând să treacă șoferul deși acesta a spus că vine din Milano, una dintre cele mai afectate zone de Coronavirus. 

Clipul a fost postat pe 8 martie, iar data de pe bord arată anul 2017, însă Oficiul Național pentru Impozite și Vămi din Ungaria a confirmat incidentul, conform digi24.ro. 

În clip, șoferul spune că vine din Milano, cei doi agenți se sfătuiesc între ei, apoi îl lasă pe șofer să meargă mai departe, cu un salut prietenos. 

Guvernul ungar a decretat ieri stare de pericol național și a interzis accesul oricărui cetățean străin din Italia, China, Coreea de Sud și Iran.

#cOroNaviRuS

Cand te opreste politia in ungaria....tot ce trebuie să facă e ...sa spui ca vi de la milano

Publicată de Glumețul Oraşului pe Sâmbătă, 7 martie 2020

Citește și:

Tom Hanks anunță că el și soția lui, Rita Wilson, au Coronavirus

Disperare la Vama Nădlac: mii de români așteaptă să intre în țară. „Banii noștri sunt aici, sănătatea noastră e în Italia”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează