GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CORONAVIRUS

COVID-19. EXCLUSIV Fostul dinamovist Romera, confesiuni din Spania despre efectele pandemiei: „Trăim un coșmar, iar lumea e furioasă pe politicieni”

José Romera Navarro, alături de soție și de copilul lor, în Puerto Banus. Sursă foto: Instagram +13   FOTO
José Romera Navarro, alături de soție și de copilul lor, în Puerto Banus. Sursă foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 22 aprilie 2020 06:55

COVID-19. Spania, țara din Europa care înregistrează cele mai multe îmbolnăviri cu coronavirus, continuă să resimtă din plin efectele pandemiei. S-a ajuns la peste 200.000 de cazuri, iar numărul total al victimelor a depășit 21.000.

Deși bilanțul zilnic al deceselor e în scădere față de dramaticele săptămâni din martie, optimismul ibericilor nu e la cele mai înalte cote. Perioada de izolare și nemulțumirile vizavi de măsurile luate de autorități sunt resimțite din plin în țara cu peste 47 de milioane de locuitori. 

GSP.ro a stat de vorbă cu José Romera Navarro (32 de ani), fundașul dreapta spaniol care a jucat la Dinamo între 2016 și 2018. În prezent la Almeria, în Segunda Division, Romera se află în izolare la Valencia, alături de soție și de băiețelul lor. 

Coronavirus în Spania: „Trăim un coșmar”

Acesta a luat pulsul țării și a făcut câteva dezvăluiri interesante despre situația din Spania.

„Urmăm instrucțiunile și stăm acasă, însă procesul devine mult prea lung și obositor. Sper că lucrurile se vor îmbunătăți în curând și vom termina această carantină. Trăim un coșmar!”, a povestit fotbalistul.

Romera: „În Spania, lumea e furioasă pe politicieni”

Dacă în România primele măsuri de relaxare ar putea fi adoptate progresiv după data de 15 mai, acest lucru se va petrece puțin mai devreme în Spania. Potrivit fostului jucător al lui Dinamo, locuitorii Spaniei consideră că politicienii au luat măsuri mult prea lente și n-au prevenit eficient răspândirea virusului.

„Aici, cei din Guvern au spus că vor începe să redeschidă treptat țara după 9 mai, singura condiție fiind ca cifrele să fie în scădere. Oricum, vor trece multe luni până când lucrurile vor reveni în totalitate la normal. 

„Lumea e foarte supărată și furioasă pe politiceni. Știau din Italia ce se poate întâmpla, dar n-au făcut nimic pentru a evita asta, iar apoi a fost prea târziu”, a mărturisit Romera, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

15 februariea fost ziua în care Spania a anunţat primul caz de test pozitiv

Viața lui Romera în izolare: între antrenamente și activități cu familia

Fără să fi jucat vreun meci din 22 februarie, Romera resimte lipsa fotbalului. Fundașul care a cucerit Cupa Ligii alături de Dinamo în 2017 a povestit cum decurge o zi din viața lui, pe timp de izolare.

„Mă trezesc, iau micul dejun cu familia, petrec puțin timp cu ei, apoi ies să mă antrenez. Fiul meu mă însoțește uneori, îi place. Apoi, eu sau soția mea gătim și mâncăm împreună. Seara, petrec foarte mult timp alături de băiatul meu: ne jucăm, urmărim seriale sau facem teme”-  José Romera Navarro 

11 martiea fost ziua în care şcolile au fost închise în Spania, fix data la care şi România a luat aceeaşi decizie

+9 FOTO
  • Sursă foto: Instagram josan_y_aroa_romera

José Romera Navarro a evoluat timp de doi ani în „Ștefan cel Mare”, între 2016 și 2018, perioadă în care a bifat 68 de meciuri și a înscris de două ori. După plecarea de la Dinamo, fundașul a ajuns la Almeria, în a doua ligă din Spania.

COVID-19. EXCLUSIV Fostul dinamovist Romera, confesiuni din Spania despre efectele pandemiei: „Trăim un coșmar, iar lumea e furioasă pe politicieni”

VIDEO. Scăpăm de coronavirus la vară? Francezii au descoperit la ce temperatură moare COVID-19

Citește și alte știri despre coronavirus:

Cererea șocantă făcută azi de OMS la UEFA: fără fotbal până în 2022? » Reacția forului european

Sezon ANULAT în Olanda! Răzvan Marin și Ajax pot deveni campioni » Decizia anunțată azi de premier

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
anton40
anton40  •  22 Aprilie 2020, 14:00

Pe politicieni si doctori ca mint.Romera crede ca exista virusul!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează