GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  IPOSTAZĂ

FOTO A văzut imaginile cu arestarea lui Dănuț Lupu și a izbucnit: „Un spectacol odios. M-a scârbit!”

Articol de - Publicat marti, 10 octombrie 2023 08:07 / Actualizat marti, 10 octombrie 2023 09:30

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, spune că nu e de acord cu modul în care Dănuț Lupu a fost interceptat de polițiști duminică, pe aeroport, în momentul în care fostul fotbalist s-a întors din străinătate pentru a se preda.

Fostul arbitru internațional e dezamăgit de modul în care autoritățile au tratat arestarea lui Dănuț Lupu la revenirea acestuia în țară. Balaj consideră injuste scenele derulate duminică pe aeroport, cu fosul fotbalist escortat de polițiști spre dubă în timp ce își ascundea cătușele cu o haină.

Sosire Dănuț Lupu. Fostul internațional a fost preluat de polițiști pe aeroportul din Otopeni (foto: Cristi Preda/GSP)
Sosire Dănuț Lupu. Fostul internațional a fost preluat de polițiști pe aeroportul din Otopeni (foto: Cristi Preda/GSP)
Sosire Dănuț Lupu. Fostul internațional a fost preluat de polițiști pe aeroportul din Otopeni (foto: Cristi Preda/GSP)
Sosire Dănuț Lupu. Fostul internațional a fost preluat de polițiști pe aeroportul din Otopeni (foto: Cristi Preda/GSP)
Sosire Dănuț Lupu. Fostul internațional a fost preluat de polițiști pe aeroportul din Otopeni
+6 FOTO

Cristi Balaj, după ce a văzut imaginile cu Dănuț Lupu săltat de polițiști: „Un spectacol odios. M-a scârbit!”

„Am văzut imaginile acelea cu Dănuţ Lupu la aeroport şi consider că exagerăm. Nu e corect ca să facem asemenea diferenţe în România şi să creăm acest spectacol odios, din punctul meu de vedere, și să tratăm diferit lucrurile.

Nu punem cătuşele unora atunci când îi prindem într-un flagrant sau atunci când îi aducem la penitenciar. Dar vii să-i pui cătuşele pe mâini [lui Lupu] ştiind că este un spaţiu cu mulţi oameni, că aşteaptă presa...?! Păi, omul ăla a venit să se predea!

AUR et Patria » Ieri ultrași, azi președinți de partid! Suporterii care fac haos la meciurile naționalei, folosiți în campania electorală a lui George Simion
SUPORTERI
AUR et Patria » Ieri ultrași, azi președinți de partid! Suporterii care fac haos la meciurile naționalei, folosiți în campania electorală a lui George Simion

Dezamăgit e puţin spus, m-a scârbit! Să se înţeleagă că aceste lucruri nu mai funcţionează! Omul a venit să se predea. 

Puteau să-l ia, dacă tot au vrut să-i pună cătuşele, de pe scara avionului, pentru că ar fi primit acceptul, şi să-l ducă la penitenciar dacă tot a fost aşa mare pericol. Urât”, a comentat Balaj, conform Fanatik

Dănuț Lupu, din Dubai la Rahova

Dănuț Lupu a revenit duminică în România și a fost preluat de polițiști pe aeroportul din Otopeni, urmând a-și executa pedeapsa de 7 luni și 10 zile de închisoare, primită după ce a fost prins de două ori conducând fără permis.

Dănuţ Lupu a aterizat duminică la Otopeni în jurul orei 14:40, cu un zbor din Dubai, şi a fost preluat de polițiști în jurul orei 15:35, apoi scos în afara aeroportului și urcat în mașina de poliție, de unde a fost transportat la Penitenciarul Rahova.

Fostul mijlocaş, acum în vârstă de 56 de ani, a primit sentința pe 2 octombrie, iar tot atunci a declarat că nu se află în țară și va reveni la finalul săptămânii. În ziua în care a fost condamnat, Lupu a fost dat în urmărire de Poliție.

El a primit o pedeapsă de 7 luni și 10 zile de închisoare, după ce a fost prins de două ori conducând fără permis. Fostului fotbalist i-a fost anulat carnetul de șofer încă din 30 aprilie 2001, când a fost surprins la volan după ce consumase băuturi alcoolice.

CV Dănuț Lupu

  • Născut pe 27 februarie 1967, la Galați;
  • A debutat în prima divize la Dinamo, pe 8 martie 1987, în Dinamo - FC Brașov 2-0;
  • A mai jucat la Dunărea Galați, Panathinaikos, AE Korinthos, OFI Creta, Brescia sau Rapid;
  • Cele mai importante perioade din cariera sa le-a petrecut la Dinamo (1986-1990, 1995 - 1997 și 2000-2001) și Rapid (1993-1994, 1994-1995 şi 1997 - 2000);
  • Are 228 meciuri și 44 de goluri în prima divizie;
  • Are două titluri de campion (1989-1990, cu Dinamo, și 1998-1999, cu Rapid);
  • A mai câștigat 3 Cupe ale României și o Supercupă;
  • Are 14 meciuri la naționala României;

VIDEO Imagini cu Dănuț Lupu scos cu cătușe din aeroport

Citește și alte știri de actualitate:

S-a lăsat cu acuzații grele la derby-ul etapei: „Caracatița fotbalului românesc!” » Pe cine viza mesajul

Basarab Panduru, uluit: „Ce cauți la națională dacă nu poți mai mult de atât? Ce explicații îmi dai?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
grigs1981
grigs1981  •  10 Octombrie 2023, 14:55

Fost pana de curand functionar al statului roman,Balaj este"scarbit"ca se respecta legea!!!Mai toti care au legatura stransa cu politica,cazul fostului"mic"arbitru,sunt revoltati ca in cazul personajelor cunoscute se respecta legea pe principiul unei egalitati normale in fata legii!Danut Lupu,al carui fan am fost,ca fotbalist,a facut nenumarate prostii...la ultima,a sfidat statul roman,desi stia perfect de bine ca,atunci cand se pronunta o condamnare ti se da un anumit timp,sa te prezinti tu,de bunavoie,sau esti adus,in conditiile legii,cu catuse!El a ales sa incalce inca o data legea,iar fatarnicul Balaj se declara public"scarbit"!Iata personaje din fotbalul romanesc care franeaza dezvoltarea acestuia...sa nu uitam ca Danut a fost dat afara de la CS Dinamo,din liga a III a pentru violente!

tictictic
tictictic  •  10 Octombrie 2023, 14:49

Balaj bate campii la greu si habar n-are de legile si de procedurile legale. In toata lumea asta, cand un ofiter de politie te aresteaza pentru ACUZATIA de SUSPECT la infractiuni de furt, talharie, crima, viol, coruptie, evaziune, trafic de droguri, proxenetism, etc, si-ti citeste drepturile pe care le ai, INVARIABIL iti pune catusele la maini si te baga in duba. La fel, daca un terorist sau un urmarit international este fie capturat si pus la pamant, fie se preda de buna-voie cu mainile sus, este incatusat in secunda doi si bagat in duba. Asa functioneaza procedurile politiei in toata lumea, conform legilor. Exista situatii in care esti doar BANUIT de implicare in fapte ilegale; atunci politia te invita la sectie sa dai declaratii si explicatii, fara sa-ti puna (deocamdata si pana la proba contrarie) catusele la maini. P.S.: Pe mine nu ma mira ineptiile debitate de Balaj, ca nu l-am suspectat niciodata de vreo inteligenta iesita din comun; insa constat ca multi useri ce-au postat aici pe tema asta dovedesc o prostie crasa, demna de mila... Astia suntem, si d-aia aratam asa!

corectorul
corectorul  •  10 Octombrie 2023, 12:58
Postat de Adriann_1 pe 10 Octombrie 2023, 12:21

Civilizat e sa-ti pui naibii o masca daca esti bonav si suferi de o boala transmisibila aerian NICIDECUM sa porti masca daca esti sanatos. Aia care indeamna oamenii sanatosi sa poarte masca ***... Mastile ieftine disponibile comercial nu au capacitatea de filtrare care sa permita blocarea virusilor, ele doar blocheaza fluxul de aer cand respira/stranuta un bolnav, ca sa nu-ti trimita ala ditamai incarcatura virala direct in gura/nas...

Astfel cum am opinat, persoanele educate si civilitate poarta musai masca in zone publice atunci cand este bolnav, pentru a-i proteja pe terti, ca si atunci cand se afla in zone aglomerate cu risc de transmitere a virusurilor in perioade pandemice, pt a se proteja pe sine.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează