GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  

Cristi Borcea, veste importantă! Ar putea ieși din închisoare în cel mai scurt timp

Articol de - Publicat marti, 05 noiembrie 2019 13:40

Cristi Borcea, 49 de ani, fostul acționar al celor de la Dinamo, ar putea fi eliberat miercuri, în urma deciziei Tribunalului Ilfov. 

Șansele ca fostul finanțator din „Ștefan cel Mare” să iasă din închisoare sunt destul de mari. Conform surselor GSP.ro, optimismul e la cote maxime în familia lui Borcea. Apropiații lui susțin că acesta va putea merge acasă începând de joi!

Borcea este închis la Penitenciarul Jilava, după ce pe 8 februarie a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, împreună cu Radu Mazăre. De asemenea, instanța a dispus ca fostului acționat al echipei de fotbal Dinamo București să-i fie confiscată suma de aproape un milion de euro. 

În septembrie, cererea de eliberare a lui Borcea a fost admisă de Judecătoria Sectorului 4, dar DNA a făcut contestație. 

Vezi și: 

Cristi Borcea înapoi la Dinamo? Dialog cu Gigi Becali: „Nașule, am nevoie de 15 milioane de euro ca să mă bat cu FCSB”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
100002473541087
Danut Ognean  •  05 Noiembrie 2019, 17:54

vine iarasi la dinamo spre disperarea gigeilor

whiteredarad
whiteredarad  •  05 Noiembrie 2019, 15:38

Singurul motiv pentru care Borcea ar putea fi iertat sa faca puscarie este contributia sa la cresterea natalitatii. Sa ierti un recidivist, in fapte de coruptie de mare gravitate, ..iata o treaba miloasa a justitiei romane !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează