GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DEZBATERE

Dezbatere la Adevărul Live despre comentariile agresive din online-ul românesc

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 septembrie 2015 11:46

Azi, la ora 13:00, emisiunea Adevărul Live găzduiește o dezbatere despre nocivitatea comentariilor agresive din online-ul românesc.

Subiectul va aduce în prim-plan și proiectul “Less hate, more speech”, proiect finanțat dintr-un grant acordat de Guvernul Norvegiei. El își propune să examineze ce fel de mesaje pot conduce la o scădere a discursurilor și atitudinilor anti-democractice intolerante în rîndul cetățenilor. În centrul proiectului stă un sistem de moderare a comentariilor pe site-uri, iar GSP.ro este site partener în acest proiect. Gazeta Sporturilor face parte din acest parteneriat de cercetare academic, sociologic și jurnalistic, împreună cu Fundația Median Research Centre, Universitatea din Bergen – Norvegia, Central European University Budapesta și institutul CURS.

De la ora 13:00, în direct pe Adevărul.ro, jurnalistul Vlad Ionescu va discuta cu Roxana Bodea (Director Executiv MRC) și cu Cătălin Țepelin (Digital Manager GSP.ro) despre propagarea discursului urii pe site-uri, despre sistemul de moderare a comentariilor pe GSP.ro, despre rezultatele intermediare ale proiectului și despre soluțiile care pot promova un mediu non-toxic în subsolul articolelor online.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează