GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MĂRTURIE

Dezvăluiri incredibile ale vatmanului implicat în accidentul cu Mircea Lucescu: "Am primit amenințări cu moartea"

Mașina lui Mircea Lucescu a fost serios avariată după accident +6   FOTO
Mașina lui Mircea Lucescu a fost serios avariată după accident

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 noiembrie 2018 11:08

La aproape 7 ani de la accidentul din ianuarie 2012, în care Mircea Lucescu (73 de ani) a fost implicat, ziarul Libertatea a luat legătura cu vatmanul de pe tramvaiul care a acroșat autoturismul antrenorului, pe bulevardul "Vasile Milea" din București. 

  • CONTEXT: Lucescu, pe atunci la Șahtior, a virat fără să se asigure, peste liniile de tramvai, și a fost acroșat de mijlocul de transport comun. Ulterior, a scăpat de dosar penal. Poliția a considerat că nu există suficiente elemente care să constituie infracţiunea de vătămare corporală, aşa cum este prevăzută de codul penal. 

Vatmanul Marian Bartoc mărturisește acum că a trecut prin clipe grele după accident. 

"Nu am mai discutat cu Lucescu. Dar mi-a lăsat un gust amar tot ce s-a întâmplat atunci. Atât a gândit dânsul, atât a putut. Presiunea a fost neaşteptat de mare, într-adevăr. Mă aşteptam să mă dea în judecată. Dacă ar fi făcut-o, aş fi câştigat, probabil, apoi i-aş fi cerut eu daune morale de un leu.


*Vatmanul Marian Bartoc // FOTO: Arhivă GSP

Toată conducerea RATB-ului a fost alături de mine. Însă, n-a fost totul roz. Am primit ameninţări de la necunoscuţi. Nu ştiu de unde mi-au aflat numărul de telefon! Am primit ameninţări cu moartea", a declarat Bartoc, acum în vârstă de 54 de ani. 

435885-infografie-accident.jpg**Reconstituirea grafică a accidentului de acum 7 ani: maşina albă este cea condusă de Mircea Lucescu

Citește AICI interviul integral pe care vatmanul l-a acordat în Libertatea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
187564915117232
Liviu Padurean  •  07 Noiembrie 2018, 23:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

511110169080791
George Burcasimi  •  07 Noiembrie 2018, 21:41

Cine a fost la meciul dintre Poli Timisoara si Dinamo , din 1987 , poate sa-si dea seama de caracterul lui Lucescu .Pentru ca , Poli a indraznit sa-i bata cu 2 la 1 ( golul lui Dinamo nu A depasit linia mortii , iar arbitral Grigore Macavei , din Deva a prelungit meciul cu 10 minute , numai ca Dinamo sa invinga )Lucesescu striga in gura mare , ça Poli va retrograda pentru asta .Si Andone strica la fel , apoi un militian la trimis la cabine , pentru ca noi eram déjà pe garduri , si eram vreo 60.000 ! Si in acel an , Poli a retrogradat , gratie lui Lucescu !

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  07 Noiembrie 2018, 21:38
Postat de fcsbist.de.mic pe 07 Noiembrie 2018, 19:58

***

Cum bai acuzatii grave nedovedite? Ia cititi de exemplu aici: https://evz.ro/exclusiv-crima-ascunsa-a-familiei-lucescu-o-fata-a-murit-iar-dosarul-ingropat-962674.html

Vezi toate comentariile (26)
Comentează