GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  COVID-19

Infectat cu COVID-19, Dumitru Dragomir e vizitat constant de Poliție: „O iau razna! Vin de două, trei ori pe zi”

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2021 19:09 / Actualizat luni, 22 februarie 2021 19:37

Dumitru Dragomir (74 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, se află în izolare, după ce la jumătatea lunii februarie a aflat că s-a infectat cu noul coronavirus.

Cel poreclit „Corleone” a dezvăluit în repetate rânduri că nu are simptome specifice infectării cu COVID-19, însă afirmă că Poliția a făcut verificări la domiciliul său.

„Am fost depistat pozitiv eu, soția nu! Dar nu am niciun simptom, absolut nimic. Stau închis de 10 zile, rup televizorul, citesc, știu tot din toată lumea. M-a ajutat Gigi Becali cu niște medicamente.

Doar că o iau razna că nu ies din casă, doar puțin în curte. Mă verifică polițiștii, îmi spun să ies la geam. Vin de 2-3 ori pe zi. Am cumpărat teste, îmi fac zilnic, dar nu am nici măcar un simptom”, a afirmat Dragomir, potrivit digisport.ro

Dumitru Dragomir, depistat pozitiv cu COVID-19, deşi s-a vaccinat recent! 

În ciuda faptului că s-a vaccinat împotriva COVID-19, Dumitru Dragomir a contractat virusul. Fostul șef al LPF a intrat în carantină, după ce rezultatul testului său RT-PCR a fost pozitiv. Dragomir nu prezintă simptome, după cum a declarat chiar el la jumătatea lunii februarie. 

La începutul anului, Dumitru Dragomir dezvăluia că a comandat 10 vaccinuri anti COVID-19 din Rusia, pentru a se vaccina cât mai curând posibil.

VIDEO Cum îi trata Dumitru Dragomir pe jucătorii de la Victoria: „Am lăsat jumătate de marfă la Abu Dhabi, avionul era prea plin”

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO Larisa Iordache, un fotbalist de la FCSB și o parte din staff-ul naționalelor de fotbal s-au vaccinat împotriva coronavirusului

FOTO Ea e noua cucerire a lui Ionuț Stroe » Fostul ministru se iubește cu fiica vitregă a lui Marcel Vela

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
bubunika
bubunika  •  23 Februarie 2021, 04:44

Ati mai publicat "stirea" asta acum o saptamana, cu exact acelasi continut... Nu va e rusine?

joze_maurinio
joze_maurinio  •  22 Februarie 2021, 20:20

Sa nu uitam, Mitica ne-a spus ca a avut Covid-19 in 2018, deci, inainte sa apara. Probabil ca de la el a aparut virusul, un militian corupt, incult, imoral, care nu mai ajunge la Brutarie sa coaca niste paine vreo 10-15 ani, ca deh, hodorogul e prea bosorog ca sa mai faca inchisoare, varsta te absolva de crima! Auzi tu, cica a citit. Unde naiba ai vazut *** sa citeasca. Probabil "citea" poze! Si normal ca vin politistii zilnic, sa nu cumva sa fuga infractorul dovedit de justitie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează