GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GALA BUTE

Elena Udrea rămâne în arest! Judecătorii din Costa Rica au respins apelul fostului ministru

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 noiembrie 2018 09:26

Elena Udrea, 44 de ani, condamnată în România la 6 ani de închisoare în dosarul ”Gala Bute”, va rămâne în arest în Costa Rica, anunță Digi24.

Fostul ministru se află în arest preventiv din 3 octombrie, după ce a fost reținută de Interpol. Avocații ei au solicitat să fie anchetată sub control judiciar sau în arest la domiciliu, însă judecătorii au respins apelul.

Udrea a cerut azil politic în Costa Rica, iar în prezent aşteaptă un răspuns din partea autorităţilor în legătură cu cererea de extrădare formulată de justiţia din România.

Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare în dosarul ”Gala Bute”. Aceasta a părăsit România la începutul anului pentru a evita pedeapsa dată de instanță.

Gazeta a fost în Costa Rica cu o săptămână înainte ca verdictul din Gala Bute. Interviul cu fostul ministru poate fi aici: PRIMA PARTE și A DOUA PARTE.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
mosykw1
mosykw1  •  03 Noiembrie 2018, 15:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nusu_d
nusu_d  •  03 Noiembrie 2018, 12:11

Hahaha. Foarte bine! Sa-i iasa Costa Rica pe nas. Infractoarea puscariasa Udrea a fugit Costa Rica si credea ca da cu tifla justitiei. Ea nu se ducea la puscarie "ca vrea Coldea si Kovesi". ***, te duci pentru ca ai luat mita, d-aia. O infractoare fugara facea pictoriale din Costa Rica. Pe langa lacomie si trufie, aceasta infractoare este si de o prostie crasa. Vai de mama ei!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mioriticul
mioriticul  •  03 Noiembrie 2018, 10:53

Ce-mi place de Ioanitzoaele astea agramate: „Gazeta a fost în Costa Rica cu o săptămână înainte ca verdictul din Gala Bute. Interviul cu fostul ministru poate fi aici: PRIMA PARTE și A DOUA PARTE.“

Vezi toate comentariile (6)
Comentează