GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  VOLUNTARI

Florin Pandele cere prin referendum interzicerea păcănelelor în Voluntari » Ți se pare o idee bună?

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 martie 2019 21:27

Florentin Pandele pregătește un referendum pentru locuitorii din Voluntari. Primarul ilfovean îi va întreba pe 26 mai, când au loc și alegerile parlamentare, dar și referendumul pe justiție la nivel național, pe locuitorii din Voluntari dacă sunt sau nu de acord cu interzicerea jocurilor de noroc (de tip „păcănele”).

„Sunteți de acord cu interzicerea jocurilor de noroc pe raza administrativ-teritorială a orașului Voluntari?” va fi întrebarea care va apărea în buletinele de vot ale locuitorilor din Voluntari.

Unul dintre motivele expuse de primarul Florentin Pandele e că ”România a ajuns o țară sufocată de păcănele. A devenit o problemă socială faptul că cetățenii își irosesc banii în aceste automate”.

florentin pandele gabriela firea
Florentin Pandele și Gabriela Firea, soția sa

Ți se pare o idee bună interzicerea „păcănelelor”?

Da, ar trebui interzise
Nu

 

 Citește și:

EXCLUSIV Gigi Becali, primele explicații despre clinică: „Tratamentele de acolo îi deranjează pe chimioterapiști” » Și plusează: „Mai fac una de 50 de milioane de euro!”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
digei
digei  •  02 Aprilie 2019, 02:52

Pacanelele si cazinourile, da. Casele de pariuri, hmmm.... mai lasa-le.

 •  31 Martie 2019, 20:25

Este o ideee de nota zece. Asa ceva TREBUIE sa se faca si la nivel national. Sa ramana numai in cazinouri asa spurcaciuni si online... in fiecare incapere publica aproape gasesti asa ceva. Cum ziceau si alte persoane...nu sufera cei care joaca sufera cei din jurul lor.O maladie sunt aceste jocuri de noroc.

maistor_kokir
maistor_kokir  •  30 Martie 2019, 21:38

Praf electoral in ochi, hai sa fim seriosi, nu aici e problema economiei si societatii romanesti.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează