GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INCENDIU

Fostul patron al Rapidului se afla în hotelul cuprins de flăcări din Dubai: ”Eram înconjurați de flăcări, abia am reușit să fugim în pijamale”

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 ianuarie 2016 17:45

Promotorul Eduard Irimia nu a fost singurul român aflat în hotelul Address Downtown din Dubai, cuprins de un incendiu puternic în noaptea de Revelion. Acolo se afla și fostul patron al Rapidului, Nicolae Cristescu.

Fostul șef al giuleștenilor se afla în vacanță alături de familia sa, iar apartamentul în care era cazat se afla în zona cea mai afectată de incendiu.

”Apartamentul nostru era în flăcări. Apartamentul de lîngă noi a ars complet. Abia am reușit să fugim dezbrăcați și fără pantofi. Soția și fetița erau în pijamale. Acum sîntem la alt hotel, abia azi dimineață au reușit să ne cazeze. Nu avem nimic! Pașapoarte, acte, bani, toate au rămas în hotel. Am venit pentru doua săptămîni, 16 zile, am avut 6 geamantane.

Sînt niște probleme urgente, chiar dramatice. Soția și fetița au -10 la ochelari. Ochelarii au rămas în cameră și practic ele nu văd nimic! Nimeni nu ne ajută cu nimic, parcă sîntem ai nimănui. Am stat pînă la 6 dimineața în fața hotelului, a ars încontinuu. A plecat de undeva de jos totul, de la bucătărie si s-a extins extrem de repede pînă la ultimul etaj. Îmi doream să am sărbători fericite după un an de muncă. Am venit și eu cu familia să stăm două saptămîni, să ne relaxăm, să ne simțim bine.

Toate costumele și tot ce am avut, totul a rămas acolo. Nu știu dacă se mai poate salva ceva. Sînt 6 geamantane pe care le-am avut cu noi. Eu am un alt stil, nu mă îmbrac sport. Am avut mai multe costume. Copiii plîng încontinuu. Și soția, și fetița sînt în stare de șoc. A fost un soc să fim înconjurați de flăcări, să fugim peste tot și să coborîm scarile în același timp cu zeci, poate sute de oameni pe o scară foarte îngustă. E proaspăt în mintea noastră și ce s-a întîmplat la Colectiv. Ne-am speriat foarte rău, am trecut printr-o spaimă uriașă", a spus Cristescu, conform PRO TV.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
craz1est
craz1est  •  02 Ianuarie 2016, 20:34

A fost mana camatarilor !

10206755376226029
Thala Thal  •  02 Ianuarie 2016, 18:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

eshayk
eshayk  •  02 Ianuarie 2016, 13:04

Vrei la Dubai si nu in tara asa se intampla ...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează