GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

FOTO & VIDEO Denisa Dragomir a cucerit trei vârfuri de peste 2.500 metri din Masivul Făgăraș, într-un timp record

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 septembrie 2020 15:40 / Actualizat vineri, 11 septembrie 2020 15:45

Denisa Dragomir a pornit de la altitudinea de 1.200 metri a Piscului Negru, cu obiectivul de a stabili un record personal incredibil: parcurgerea în alergare a traseului de peste 7 ore, care acoperă Vf. Lespezi (2.517m), Cornul Călțunului (2.505m) și Vf. Negoiu (2.535m) într-un timp record de sub 2 ore.

Campioană europeană și medaliată de cinci ori la Campionatul Mondial de Alergare Montană din 2019, Denisa povestește că „un astfel de traseu se face, în mod obișnuit, în 7-9 ore de mers, fiind unul foarte dificil și tehnic".

„Aleargă pentru visul tău și transformă fiecare pas într-o nouă aventură"
motto-ul după care se ghidează

+15 FOTO

Denisa a ajuns în mai puțin de o oră pe Vârful Lespezi (2.517 m), prima oprire. De acolo a pornit către Cornul Călțunului (2.505 m), o destinație cu mari provocări din cauza terenului dificil. „E foarte multă piatră, stâncă pe care trebuie să o escaladezi ca să ajungi pe vârf. Totuși, chiar dacă am avut tot felul de obstacole, aceasta a fost cea mai spectaculoasă parte a traseului, una care îți oferă o imagine unică a lacului Călțun”, spune aceasta.

A urmat drumul către al doilea cel mai înalt vârf muntos din România, Negoiu (2.535 m). Pe malul lacului Călțun, ceasul cronometrului s-a oprit la 1h:52min:1sec. . „Mi-ar plăcea ca, într-o zi, să particip la o competiție organizată chiar pe traseul acesta pentru că merită din toate punctele de vedere”, a declarat Denisa la finalul provocării.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO ȘOCANT! Dumitru Dragomir a sărit la bătaie pe Calea Victoriei, după ce a fost provocat: „Ești o slugă, bă! O fosilă comunistă!”

„Facem lagăr nazist din tenis?!” » Țiriac și-a pierdut răbdarea: „Halep e luată sub gardă și dusă la hotel” + ce star ATP avea 2 polițiști la ușă

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează