GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

FOTO Arată fabulos la 39 de ani! Iubita lui Sergio Ramos nu se gândește la căsătorie nici după 2 copii: "Nu suntem preocupați de niște hârtii"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 martie 2017 19:45

Partenera lui Sergio Ramos, Pilar Rubio, a prezentat la Madrid Fit Life, un documentar tip reality show, în care e protagonistă și care se va lansa pe 20 aprilie.

Acesta va arăta care e viața sa de zi cu zi, ca prezentatoare la emisiunea El Hormiguero, ca mamă a doi copii și ca femeie preocupată de un stil de viață sănătos.

Frumoasa brunetă de 39 de ani a impresionat la lansare prin look-ul ales, o rochie strâmtă, care îi pune în valoare corpul lucrat intens la sală.

Pilar și Sergio, 31 de ani, sunt împreună de 4 ani și au doi copii, Marco și Sergio Jr., dar nu se gândesc la căsătorie, spune spanioloaica: "Suntem deja o familie, nu suntem preocupați de niște hârtii".

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează