GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CORONAVIRUS

FOTO Bucureștenii urmează sfaturile autorităților și se ascund de coroanvirus: cum arăta astăzi Centrul Vechi

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2020 20:11

Pandemia de coronavirus i-a făcut pe bucureșteni mai prevăzători. Astăzi, la amiază, Centrul Vechi, o locație extrem de populară, era pustiu. 

  • În contextul panicii generate de coronavirus, Gazeta Sporturilor a decis să lanseze, cu ajutorul vedetelor din sport, o campanie de conștientizare și responsabilizare a românilor. Sportul, obișnuit și cu înfrângeri, și cu mari victorii, a transmis dintotdeauna sentimentul că, până la urmă, #vafibine. 

România a depășit 100 de cazuri confirmate de COVID-19, iar președintele Klaus Iohannis a decretat starea de urgență. Locuitorii Capitalei conștientizează gravitatea situației și au urmat sfaturile primite de la oficiali: să rămână în casă cât mai mult timp posibil.

Town: Bucharest, Old town Date: 14.03.2020 Hour: 13:00 - 13:50 Foto: Laurentiu Capatina

Posted by Bucharest on Saturday, 14 March 2020

#Bucharest 14 Martie 2020 / 21:00 Centrul vechi / Calea Victoriei / Piața Unirii

Posted by Bucharest on Saturday, 14 March 2020

VIDEO // Cum ne putem proteja de coronavirus

Sportul mondial, afectat de coronavirus

 

1. EURO 2020 ar putea fi amânat cu un an din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia ar fi discutată de președintele UEFA, Aleksander Ceferin. Cum afectează coronavirus disputarea turneului final găzduit de București, aici 
 

2. Champions League și Europa League au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus.
 

3.Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost depistați pozitiv cu COVID-19.Cea mai afectată echipă este Sampdoria, cu 5 jucători. Au fost confirmate cazuri și în Anglia, Franța și Germania.
 

4. Indian Wells 2020,primul turneu din categoria Premier Mandatory din acest an, a fost anulat din cauza coronavirusului. Ambele circuite, WTA și ATP, au luat pauză până în aprilie.
 

5.Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19.
„Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane” 
 

6.Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus! 

7.Marele Premiu al Australiei, prima cursă a anului din „Marele Circ”, a fost anulată după ce un membru al echipei McLaren a fost depistat pozitiv cu coronavirus. 

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (1)
maccsero
maccsero  •  15 Martie 2020, 11:38

Nimeni nu se ascunde mai repede ca românul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează