GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  STEAUA - STUTTGART

FOTO » Cerere în căsătorie, în direct pe stadion!

Articol de GSP - Publicat joi, 22 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 22 noiembrie 2012 23:11

Un suporter stelist prezent la meciul din această seară a ales o modalitate inedită de a-şi cere iubita în căsătorie.

Fanul roş-albaştrilor a afişat un banner imens la tribuna a doua, pe care scria "Antonia, vrei să fii soţia mea? Andrei T.", iar suporterii din tribune au scandal numele fetei, care a acceptat propunerea.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
andystar
andystar  •  23 Noiembrie 2012, 17:33

ORICUM SUNTEM PESTE TOT CE POATE DA FOTBALUL ROMANESC LA ORA ASTA ,PLUS CFR(ANU ASTA) CARE M-A SURPRINS PRIN VICTORIA SA SI II FELICIT ! DINAMO SI RAPID NU AU EXISTAT NICIODATA IN CUPELE EUROPENE ,CU MICI EXCEPTII -VEZI RAPID 2006 SFERT ! IN REST SUNT ZERO IAR RAPIDISTII SUNT SI MAI FRUSTRATI PT CA STEAUA I-A SCOS IN 2006 SI II VA BANTUI O VIATA INTREAGA ! IAR CELALALTE ECHIPE CA CFR,OTELUL,UNIREA AU JUCAT ACOLO DOAR DATORITA STELEI CARE AN DE AN FACE PCT !!!!!!!!!!!!!!!

kaddafi10
kaddafi10  •  23 Noiembrie 2012, 09:11
Postat de caine_ pe 23 Noiembrie 2012, 00:04

Foarte frumos! La meciul urmator vom vedea mireasa in coregrafie de la peluza. Nasii vor fi prezentati din placute(ridicati placutele!) la tribuna a 2a iar la a 1a preotul. Gigi apare pe tabela ranjind si reprezentand intreaga suflare ros-albastra, cu ce are ea mai bun. In 2014, la steaua-Apoel 2-7, coregrafia va prezenta si copilasul frumosului cuplu de tarani stelisti. Happy iend!

Daca ar fi sa va cereti si voi iubitele in casatorie la meciurile echipei favorite in cupele europene... ati ramane toti burlaci! :)))

tipsy
tipsy  •  23 Noiembrie 2012, 01:04
Postat de fcsb.86 pe 23 Noiembrie 2012, 00:18

Se vede ca este banner din galeria stelei, "fii" este scris corect nu ca prin alte galerii :))))))))))

sunt la curent cu prostia din romania, insa la un asemenea nivel nu credeam ca se poate ajunge. e de rasul pamantului ca o tara intreaga si TOATA PRESA ironizeaza un banner scris corect. a fi se conjuga "fi" la imperativ! e incredibil intre ce oameni traim.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează