GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  NUNTĂ

FOTO Sorin Strătilă s-a căsătorit, azi, la Brașov » Imagini de la cununia civilă

Articol de - Publicat sambata, 19 octombrie 2019 15:37

Fostul dinamovist Sorin Strătilă, 32 de ani, s-a căsătorit astăzi, la Brașov, cu iubita lui, Oana. Cei doi au avut cununia civilă, iar nunta este programată pentru vara anului viitor. 

Cei doi au încă un motiv de bucurie: urmează să devină părinți. Astfel, petrecerea care va avea loc pe 6 iunie va fi una cu dublă însemnătate, cununie religioasă și botez. 

„Soția mea va naște în luna februarie. Vom avea un băiețel. Suntem fericiți! Să dea Dumnezeu să fim cu toții sănătoși și să ne bucurăm de cel mic!”, a spus fotbalistul în vârstă de 32 de ani, care are și o prezență în echipa națională a României, în 2011, într-un meci cu San Marino.  

Tinerii au avut alături familiile și prietenii apropiați, iar după ce mirele a spus cel mai hotărât „Da!”, au petrecut cu toții la un restaurant din Brașov. 

Jucătorul în vârstă de 32 de ani a început fotbalul la Tractorul Brașov, terminând apoi junioratul la școala de fotbal EuroAfrica din Bușteni. A debutat la seniori pentru Inter Gaz București și a mai trecut, în ligile inferioare, pe la FC Ghimbav 2000 și Steaua II București. 

În 2009 a făcut pasul către Liga I, semnând cu Astra, iar apoi a fost transferat de către Dinamo București. A mai jucat apoi pentru Concordia Chiajna, iar o perioadă fastă a carierei sale s-a consumat la UTA Arad. În urmă cu un an și jumătate s-a întors acasă, la Brașov, evoluând pentr SR Municipal, iar apoi pentru Olimpic Cetate Râșnov, formație al cărei tricou în îmbracă și în prezent.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
rivaldinho
rivaldinho  •  19 Octombrie 2019, 16:05

Casa de piatra! Cum adica fost "international"? Ati corectat?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează